Tο Returnal δεν κατάφερε να κατακτήσει το No. 1 – UK Retail Charts 1 Μαΐου 2021

To New Pokémon Snap ήταν ο No. 1 retail τίτλος της εβδομάδας που μας πέρασε, στη Μεγάλη Βρετανία, καταγράφοντας 4 φορές παραπάνω πωλήσεις από τον original τίτλο του Nintendo 64, και 2,5 φορές από το τελευταίο Pokémon spin-off, το Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX. Το Returnal, o νέος αποκλειστικός τίτλος της Sony για το PlayStation 5, βρέθηκε στο No. 2, παρά τις θετικές κριτικές που απέσπασε.

Το Nier Replicant ver.1.22474487139 μέσα σε επτά ημέρες έπεσε από το No. 1 στο No. 22, με πτώση πωλήσεων 78%. Το υπόλοιπο chart δεν έκρυβε εκπλήξεις με το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury στο No. 3, το Mario Kart 8: Deluxe στο No. 4, το Animal Crossing: New Horizons στο No. 5, το FIFA 21 στο No. 6, το Minecraft για το Nintendo Switch στο No. 7, το Grand Theft Auto V στο No. 8, το Ring Fit Adventure στο No. 9 και το Call of Duty: Black Ops Cold War στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

New Pokémon SnapReturnalSuper Mario 3D World + Bowser’s FuryMario Kart 8: DeluxeAnimal Crossing: New HorizonsFIFA 21MinecraftGrand Theft Auto VRing Fit AdventureCall of Duty: Black Ops Cold War

The post Tο Returnal δεν κατάφερε να κατακτήσει το No. 1 – UK Retail Charts 1 Μαΐου 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα