To Hitman 2 θα διαθέτει 1vs1 competitive mode

Agent vs Agent...

Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη για το Hitman 2 αποκάλυψε πριν λίγες ώρες η IO Interactive, η οποία προσθέτει έναν ανταγωνιστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα στο Ghost Mode, δύο παίκτες θα ξεκινήσουν από το ίδιο σημείο του χάρτη, ο καθένας στην δική του πραγματικότητα, χωρίς εξοπλισμό και στόχος τους θα είναι να συγκεντρώσουν 5 πόντους, μέσα από την δολοφονία τυχαίων στόχων.

Το Ghost Mode θα απαιτεί ταχύτητα και στρατηγική, αφού

αν ο παίκτης γίνει αντιληπτός από τους NPC's στην προσπάθεια του, το kill του δεν θα μετρήσει, ενώ αν ο ένας παίκτης ολοκληρώσει την δολοφονία ενός στόχου, ο άλλος θα πρέπει να πράξει το ίδιο μέσα στα επόμενα 20 δευτερόλεπτα, αλλιώς μένει πίσω στο σκορ αφού επιλέγεται ο επόμενος στόχος. Ο μόνος τρόπος αλληλεπίδρασης ανάμεσα στους δύο "παράλληλους" κόσμους είναι τα Ghost Items, όπως π.χ. το Ghost Coin, το οποίο όταν χρησιμοποιηθεί από τον παίκτη τραβάει την προσοχή των χαρακτήρων τόσο στον δικό του κόσμο, όσο και σε αυτόν του αντιπάλου του. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο παίκτης θα βλέπει μόνο το ghost του αντιπάλου του, ενώ ο εκφωνητής θα δίνει πληροφορίες μέσω picture in picture updates, για την πορεία της "μάχης".

Το Ghost Mode θα είναι διαθέσιμο την ημέρα κυκλοφορίας του Hitman 2, δηλαδή στις 13 Νοεμβρίου, όμως αρχικά μόνο στην τοποθεσία του Miami. Μετά το launch η IO Interactive θα συνεχίσει να βελτιώνει το συγκεκριμένο mode και να προσθέτει τις υπόλοιπες τοποθεσίες, ανάμεσά τους και αυτές που περιέχονταν στον προηγούμενο τίτλο της σειράς.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα