"Υπό εξέταση" η ανάπτυξη remasters της σειράς Command & Conquer

Στα πλαίσια εορτασμών των 25 χρόνων της σειράς.

Μια απροσδόκητη ανακοίνωση επεφύλασσε η ΕΑ για τους οπαδούς της σειράς Command & Conquer δια στόματος του παραγωγού της σειράς, Jim Vessela, όσον αφορά στην προετοιμασία της εταιρείας να γιορτάσει τα 25 χρόνια της δημοφιλούς σειράς στρατηγικής.

Συγκεκριμένα, ο Vessela αναφέρθηκε πως η ΕΑ "εξετάζει" την ανάπτυξη remasters των κλασικών τίτλων της σειράς Command & Conquer, καθώς το 2030 κλείνουν 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Command & Conquer

για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Πρόσφατα ανακοινώσαμε το Command & Conquer: Rivals, έναν τίτλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε smartphones και βασίζεται επάνω στο σύμπαν του Command & Conquer. Με την ανακοίνωση του Rivals, σας ακούσαμε δυνατά και καθαρά... η κοινότητα επιθυμεί την επιστροφή της σειράς στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές".

Με αυτό το σχόλιο ο Vessela προσπάθησε να κάνει μια αναφορά στο ντόρο που προκλήθηκε με την ανακοίνωση του Command & Conquer: Rivals, καθώς η αντίδραση των οπαδών της σειράς κατά τη διάρκεια της Ε3 ήταν πραγματικά έντονη, "αναγκάζοντας" έτσι την ΕΑ να βάλει τη σειρά επάνω στο τραπέζι των μελλοντικών projects. "Η ΕΑ εξετάζει μερικές εξαιρετικές ιδέες που αφορούν στις remastered εκδόσεις των παλαιότερων, κλασικών τίτλων της σειράς Command & Conquer και έχει ξεκινήσει ήδη δουλειά για την πρώτη μας προσπάθεια να γιορτάσουμε αυτήν την πρώτη 25η επέτειο."

Τέλος, ο Jim Vessela ανέφερε πως θα συνεχίσει να περιμένει την άποψη και τις ιδέες του κοινού για τη σειρά Command & Conquer, τόσο ως παραγωγός όσο και ως οπαδός, κάτι που θα βοηθήσει την εταιρεία να επαναπροσδιορίσει τις απόψεις της για τα παιχνίδια που παίζονται μόνο σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ειδικότερα, αλλά και για το μέλλον του Command & Conquer γενικότερα.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα