Take-Two: "Το Red Dead Redemption 2 θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μας"

Ενώ παράλληλα σέβεται τον ανταγωνισμό.

Κατά τη διάρκεια της οκονομικής ενημέρωσης των επενδυτών και αναλυτών της Take-Two Interactive Entertainment, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Strauss Zelnick, και ο πρόεδρος, Karl Slatoff, μίλησαν σχετικά για το Red Dead Redemption 2.

Ο Zelnick σχολίασε τις σκέψεις της Take-Two σχετικά με τον αυξημένο ανταγωνισμό που θα γιγαντωθεί κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, λέγοντας τα εξής: “Είμαστε πάντα σε εγρήγορση όσον αφορά στον ανταγωνισμό και δεν θεωρούμε

τίποτα δεδομένο: ποτέ δεν διεκδικούμε τις δάφνες της νίκης από νωρίς. Κάνουμε πρώτα το καλύτερο δυνατόν για να παρέχουμε ψυχαγωγία που αγγίζει τα όρια του φαινομενικού και να την προωθήσουμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, και ύστερα εξηγούμε τι έχουμε κάνει. Έχουμε εξαιρετικά μεγάληες προσδοκίες τον Οκτώβριο με το λανσάρισμα του Red Dead Redemption2. Λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψιν τον ανταγωνισμό, αν και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την κυκλοφορία..

Ο διευθύνων σύμβουλος της Take-Two αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του cross-promotion μεταξύ των Red Dead Redemption 2 και Grand Theft Auto V.

“Η Rockstar Games έχει εφαρμόσει ορισμένες καταπληκτικές ιδέες όσον αφορά στο cross-promotion.Νομίζω ότι είναι καταπληκτικές. Το Social Club έχει πάρα πολλά μέλη και είναι φανατικοί οπαδοί όχι μόνο του Grand Theft Auto ή του Red Dead Redemption, αλλά φαν της Rockstar Games γενικά. Θεωρώ σπουδαίο το ότι θα συμβεί κάποιο cross-promotion.”

Ο πρόεδρος Karl Slatoff ανέφερε επίσης ότι το Red Dead Redemption 2 θα περιλαμβάνει μια εντελώς νέα εμπειρία online, αν και αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω. "Φαίνεται ότι το online τμήμα του παιχνιδού θα είναι πολύ διαφορετικό από το Grand Theft Auto Online - ωστόσο, δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το πώς θα φαίνεται στην τελική του μορφή."

Στο ίδιο σημείο, ο Zelnick ανέφερε ότι, παρά το γεγονός πως η επιτυχία του Grand Theft Auto Online μπορεί να σκιαγραφήσει εκείνη των επακόλουθων παιχνιδιών, υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα που μπορούν να γίνουν σε αυτό το κομμάτι. "Το είδος της προσέγγισής μας και, κυρίως, το είδος της προσέγγισης από πλευράς της Rockstar Games, είναι να μην παράγουμε με βάση τις υφιστάμενες νόρμες, αλλά πάντα τα ξεπερνάμε τις προσδοκίες μας όσο περισσότερο γίνεται. Η πεποίθησή μου είναι πως το Red Dead Redemption 2 θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μας στο μέγιστο δυνατό και η online εμπειρία θα είναι φανταστική και απροσδόκητη. Πιστεύω πως οι επιτυχίες είναι από τη φύση τους απροσδόκητες. Αυτός είναι ο στόχος. Υπάρχουν προσδοκίες στο τραπέζι. Υπάρχουν προσδοκίες από τη Rockstar Games, από τους καταναλωτές - ωστόσο, η δουλειά μας είναι να ξεπεράσουμε αυτές τις προσδοκίες και με λίγη καλή τύχη αυτό θα γίνει. Δεν μπορούσαμε ούτε να προβλέψουμε αλλά ούτε και να βγάλουμες συμπεράσματα όταν λανσάραμε το Grand Theft Auto V και το ίδιο συμβαίνει και με το Red Read Redemption 2. Επομένως, αυτή τη στιγμή απλώς δουλεύουμε σκληρά και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. "

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One στις 26 Οκτωβρίου.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα