Ανακοινώθηκε το Godhood

God simulator εξ Ολλανδίας, με κυκλοφορία εντός της νέας χρονιάς.

Η Abbey Games, ένα ολλανδικό, ανεξάρτητο στούντιο γνωστό για τη δημιουργία των Renowned Explorers και Reus, ανακοίνωσε πως εργάζεται στην κυκλοφορία ενός τίτλου που κινείται στο ίδιο ύφος, του Godhood.

Όπως προκύπτει από τον τίτλο, το παιχνίδι θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να γίνουν "θεοί", επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν τη δική τους θρησκεία και να δώσουν τη δυνατότητα στους ακολούθους τους να στραφούν με τις πράξεις τους είτε στο Καλό,

είτε στο Κακό. Όπως συμβαίνει και με άλλα αντίστοιχα παιχνίδια, το Godhood συνδυάζει στοιχεία διαχείρισης και στρατηγικής, με τους παίκτες να μην ελέγχουν άμεσα τους "πιστούς", αλλά να χαράζουν το μονοπάτι των πράξεών τους και να επηρεάζουν τον τρόπο εξέλιξης του κάθε πολιτισμού. Οι πιστοί θα μπορούν να κατασεκυάζουν μνημεία λατρείας των "θεών", ενώ οι παίκτες θα μπορούν να αντιμετωπίζουν άλλες θεότητες στη μάχη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο teaser trailer και να δείτε τα πρώτα screenshots παρακάτω. Το Godhoodαναμένεται να κυκλοφορήσει για ηλεκτρονικούς υπολογιστές εντός του 2019.

pc Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα