Spider-man: Miles Morales (PC) | Review

To Marvel’s Spider-Man Miles Morales αποτελεί έναν ακόμα αποκλειστικό τίτλο της Sony για το PlayStation που κάνει τη μετάβαση στο PC, και μάλιστα σε μόλις δύο χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία. Στο παρόν κείμενο δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε όλες τις πτυχές του τίτλου, μπορείτε να ανατρέξετε στο αρχικό review που έγινε για το PlayStation, θα εστιάσουμε κυρίως στο τεχνικό κομμάτι, και στις όποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στις δύο εκδόσεις.

O τίτλος ακολουθεί χρονολογικά το Marvel’s Spider-Man Remastered, με τον Miles Morales να αποκτά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναλαμβάνοντας προσωρινά μόνος του την προστασία της Νέα Υόρκης, όσο ο Peter Parker αναχωρεί για διακοπές. Θα αρκεστούμε απλά να αναφέρουμε ότι το σενάριο του τίτλου παραμένει ατόφιο, χωρίς καινούργιες προσθήκες ή διαφοροποιήσεις.

Το ίδιο ισχύει και για το gameplay του τίτλου, το οποίο διατηρήθηκε στα ίδια υψηλά επίπεδα με εκείνο της έκδοσης για την κονσόλα, με τα υψηλά fps που μπορεί να αποδώσει μια καλή κάρτα γραφικών να του δίνουν μία έξτρα ώθηση, ειδικά στο κομμάτι των αναμετρήσεων και της μετακίνησης στον κόσμο. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι χρησιμοποιώντας το PlayStation DualSense ενσύρματα στο PC δουλεύουν πλήρως τα haptic response και adaptive trigger feedback.

Οι σημαντικότερες λοιπόν διαφορές αφορούν το τεχνικό κομμάτι. Ο τίτλος διαθέτει ray-tracing με έξτρα επιλογές για αντανακλάσεις διαφορετικών επιπέδων, και νέα σκίαση για το εξωτερικό φως που προέρχεται από τον ήλιο και το φεγγάρι. Στις επιλογές για γραφικά συναντούμε διαφορετικά presets, αλλά και παραμετροποιήσεις για texture quality, level of detail, crowd και traffic density, ώστε να προσαρμόσουμε τον τίτλο στις δυνατότητες του συστήματος μας.

Στις νέες προσθήκες συναντούμε και την υποστήριξη για ultrawide monitors 21:9, 32:9 και 48:9 για όσους χρησιμοποιούν τρία monitors. Τα cut-scenes έχουν προσαρμοστεί και αυτά για 21:9 και 32:9 ratios. Επιπροσθέτως, ο τίτλος υποστηρίζει όλες τις τεχνολογίες της NVIDIA, DLSS 2, DLSS 3, Super Resolution, Frame Generation και Reflex.

Δοκιμάζοντας το Marvel’s Spider-man Miles Morales με NVIDIA 2070 Super σε 3440 x 1440 ultrawide monitor στο very high graphic setting, τα fps ήταν άνω των 40, με απενεργοποιημένα τα RT shadows & reflections, ενώ με DLSS στο Quality setting τα fps ήταν σταθερά άνω των 60. Γενικότερα, η απόδοση του τίτλου είναι εφάμιλλη με του περσινού Spider-Man, οπότε αν έτρεχε ο εν λόγω τίτλος στο PC που διαθέτετε, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με το Mile Morales.

Εν κατακλείδι, θα λέγαμε ότι η Nixxes έκανε μια εξαιρετική μεταφορά, με το Marvel’s Spider-man Miles Morales για το PC να διατηρεί όλα τα προτερήματα της έκδοσης για το PlayStation 5, αναβαθμίζοντας σε κάποια σημεία τον οπτικό τομέα.

Συνυπολογίζοντας στα θετικά και την καλή τεχνική απόδοση του τίτλου μπορούμε να προτείνουμε ανεπιφύλακτα την αγορά του σε όσους ενδιαφέρονται να δουν ένα από τα καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια της Sony.

Το Spider-man: Miles Morales κυκλοφορεί για PC από τις 18/11/22. To review μας βασίστηκε σε review code που λάβαμε από το PlayStation Greece.

The post Spider-man: Miles Morales (PC) | Review appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over