Prologue trailer για το Mortal Kombat 11

Μαζί με πρώτο gameplay δείγμα από τον τίτλο.

Κατά τη διάρκεια του Mortal Kombat 11 reveal event, η Netherealm Studios και η Warner Bros. έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay υλικό από το νέο τίτλο της σειράς. Σε αυτό μπορούμε να δούμε αρκετούς νέους αλλά και απο τους παλιούς χαρακτήρες της σειράς, όπως την Skarlet από το MK 9, τον

Sub-Zero, τη Sonya Blade, τον Liu Kang, τον Baraka και Kung Lao, ενώ το σήμα κατατεθέν της σειράς, η βία και το αίμα, φαίνεται να είναι «πιο άθικτο» από ποτέ.

Εκτός του παραπάνω gameplay video, οι δυο εταιρείες έδωσαν στη δημοσιότητα ένα cinematic trailer, αποκαλύπτοντας το story prologue του τίτλου. Στο video βλέπουμε τον Raiden να «ξεριζώνει τα πάντα», δολοφονώντας τον Shinnok, ανατρέποντας την ισορροπία της ιστορίας. Η Kronika, η φύλακας του χρόνου, θα επιδιώξει να φέρει και πάλι την τάξη στο σύμπαν, με το κλασικό Mortal Kombat στυλ, με βία.

Τέλος, μάθαμε για το Custom Character Variation System του Mortal Kombat 11, που θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν τις δικές τους προσαρμοσμένες εκδοχές των χαρακτήρων, δημιουργώντας μοναδικές επιθέσεις και ειδικές κινήσεις που θα κάνουν τους χαρακτήρες, δικούς τους.

Το Mortal Kombat 11 θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου για PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα