Νικητής διαγωνισμού devolo Magic 2

Γρήγορο οικιακό δίκτυο για ένα μέλος του GameOver.

Σήμερα, 16 Ιανουαρίου, γίνεται η ανακοίνωση του τυχερού μέλους του GameOver.gr, που η κλήρωση ανέδειξε ως νικητή του διαγωνισμού devolo Magic 2, του δεύτερου χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού μας για το 2018 (μην ξεχάσετε να δείτε τα αποτελέσματα του άλλου μας διαγωνισμού, από την ψηφοφορία των μελών για τα καλύτερα

παιχνίδια του 2018). Νικητής του διαγωνισμού devolo Magic 2, που θα λάβει δύο πακέτα, ένα starter kit και ένα expansion Powerline/ WiFi extender της devolo είναι ο/η φίλος/ φίλη με το username: The Hobbit.

Το τυχερό μέλος πρέπει να επικοινωνήσει με τον admin του GameOver, μέσω pm (προσωπικού μηνύματος) στέλνοντας τα πλήρη στοιχεία του (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, πόλη, Τ.Κ. και αριθμό κινητού τηλεφώνου) για να ξεκινήσει η αποστολή του δώρου με κούριερ το συντομότερο δυνατό. Επίσης, κατόπιν επικοινωνίας, μπορεί να περάσει ο ίδιος από τα γραφεία του GameOver για να παραλάβει το δώρο του.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επικοινωνήσει για την παραλαβή του δώρου του εντός 30 ημερών από την ημέρα δημοσίευσης αυτού του άρθρου, το δώρο θα δοθεί στον πρώτο επιλαχόντα της κλήρωσης, του οποίου το username είναι: groovy77.

Τα συγχαρητήριά μας στον τυχερό και ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό, καθώς επίσης και την devolo για την πλούσια αυτή δωροθέτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα