Paris Games Week - Συνέντευξη Τύπου Sony

Ανακοινώσεις (;), Δευτέρα 30/10, το απόγευμα.

Σε... καλοκαιρινούς ρυθμούς "E3" μάς βάζει η Sony μέσα στην καρδιά του φθινοπώρου, αφού τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στις 17:00 (ώρα Ελλάδος), θα διεξαχθεί στο Espace Grande Arche η συνέντευξη Τύπου της εταιρείας για την έκθεση Paris Game Week. Περίπου στις 16:00 (ώρα Ελλάδος) θα ξεκινήσει ένα pre-show live stream,

με υλικό από τα παιχνίδια της Sony για το PS4 και το PSVR, αλλά και διάφορα άλλα happenings, ενώ στις 17:00 θα ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, στην οποία έχουμε την πεποίθηση ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του brand PS4 και, φυσικά, των παιχνιδιών του.

Εμείς θα είμαστε στο Παρίσι για τρεις ημέρες, για να παρακολουθήσουμε τη συνέντευξη Τύπου και την έκθεση από κοντά, και θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε το κλίμα από εκεί, μέσα από τα social media του GameOver, ενώ η ομάδα θα είναι stand by για τη δημοσίευση όσων νέων προκύψουν από τη συνέντευξη Τύπου της Sony το απόγευμα της Δευτέρας.

Τη συνέντευξη Τύπου και το pre-show stream θα μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε από τον player που θα προστεθεί στο τέλος αυτού του άρθρου και στην αρχική σελίδα του GameOver.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα