Μία ματιά στο σύστημα μάχης του Kingdom Come: Deliverance

"Ένα περίπλοκο και ρεαλιστικό σύστημα μάχης".

Ένα νέο βίντεο που εστιάζει στο σύστημα μάχης του Kingdom Come: Deliverance δημοσιοποίησε η Warhorse Studios. Στον μεσαιωνικό action-RPG τίτλο οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εκτελέσουν τρεις διαφορετικές κινήσεις (slash,kick,stab) προς πέντε διαφορετικές κατευθύνσεις, προκειμένου να "σπάσουν" την άμυνα του αντιπάλου τους. Επιπλέον, εκτελώντας συνδυασμούς διαφορετικών κινήσεων (combo, οι παίκτες θα μπορούν να αποδυναμώσουν τους εχθρούς τους

και έπειτα να τους αποτελειώσουν με μία special επίθεση.

Ταυτόχρονα, μεγάλη σημασία στις μάχες θα έχει και η αντοχή του κάθε χαρακτήρα, με τον παίκτη να πρέπει να φροντίσει να την αναπληρώσει πριν εισέλθει σε μία μάχη. Η αντοχή ενός χαρακτήρα αναπληρώνεται όταν αυτός τρώει, κοιμάται ή όταν θεραπεύει τις πληγές του. Σημαντικό κομμάτι του συστήματος μάχης του Kingdom Come: Deliverance είναι και οι κινήσεις άμυνας, οι οποίες απαιτούν σωστό timing ώστε να μη μειώνεται με μεγάλο ρυθμό η διαθέσιμη αντοχή του χαρακτήρα. Τέλος, ανάμεσα στα διαθέσιμα όπλα του τίτλου, εκτός από σπαθιά, βρίσκονται δόρατα, απελατίκια, τσεκούρια και τόξα.

Θυμίζουμε ότι η κυκλοφορία του Kingdom Come: Deliverance σε PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές, είναι προγραμματισμένη για τις 13 Φεβρουαρίου 2018.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα