PS+ Μαρτίου: Με Call of Duty: Modern Warfare Remastered και The Witness

Πρώτος μήνας χωρίς τίτλους PS3 και PS Vita.

Η Sony, μέσω του PlayStation Blog, ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus για το μήνα Μάρτιο του 2019. Αξίζει να σημειωθεί

πως αυτός είναι ο πρώτος μήνας που οι συνδρομητές δεν θα λάβουν τίτλους για PS Vita και PS3, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως αυξήθηκε ο αριθμός των προσφερόμενων τίτλων για PS4. Έτσι τον Μάρτιο μέσω της υπηρεσίας θα διατεθούν τα Call of Duty: Modern Warfare Remastered και The Witness, δύο τίτλοι για PS4.

Μέχρι τις 4 Μαρτίου, οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα έχουν μπορούν να προσθέσουν στο λογαριασμό τους τους τίτλους που είχαν γίνει διαθέσιμοι μέσω της υπηρεσίας για το μήνα Φεβρουάριο: For Honor (PS4), Hitman(PS4), ενώ μέχρι τις 8 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμα τα Divekick (PS3, PSVita), Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3), Gunhouse (PS Vita), Rogue Aces (PS4,PS Vita).

Όλα τα παιχνίδια που προστίθενται στην Instant Game Collection του PS+ παραμένουν στην κατοχή του χρήστη -εφόσον τα έχει κάνει purchase από το PlayStation Store- για όσο καιρό η συνδρομή του στην υπηρεσία της Sony είναι ενεργή.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα