Αποκαλύφθηκαν τα Pokemon Sword & Shield

Η όγδοη γενιά έρχεται και επίσημα εντός της χρονιάς.

Τα νέα που περίμεναν οι απανταχού οπαδοί της σειράς Pokémon έφτασαν επιτέλους, με τη σημερινή προβολή του Pokémon Direct, το οποίο είχε ανακοινωθεί μόλις χτες. Όπως είχαν ήδη υποσχεθεί τόσο η Nintendo, όσο και η Game Freak, οι δυο πρώτοι, «κανονικοί» τίτλοι της σειράς αποκαλύφθηκαν και επίσημα, μέσα από ένα trailer με τις πρώτες πληροφορίες

της όγδοης γενιάς.

Οι νέες περιπέτειες Pokémon, με τους υπότιτλους Sword & Shield, έρχονται να ολοκληρώσουν μια μεγάλη σειρά φημολογιών, όσον αφορά στην τοποθεσία τους.Τα νέα παιχνίδια Pokémon θα λαμβάνουν χώρα στην περιοχή Galar, η οποία έχει σχεδιαστεί με βάση τη Μεγάλη Βρετανία, με σκηνικά βιομηχανικών ζωνών και μεγάλων αστικών κέντρων που εναλάσσονται με ήρεμες, αγροτικές περιοχές. Οι παίκτες θα ξεκινούν από το νότιο τμήμα της περιοχής και θα εξερευνούν σταδιακά την περιοχή, ανακαλύπτοντας όλα όσα μπορεί να τους προσφέρει. Πιστοί στην παράδοση, οι άνθρωποι της Game Freak μας αποκάλυψαν και τα νέα starters, τα οποία εξακολουθούν να ακολουθύν το μοτίβο των αρχικών χόρτου (Grookey), φωτιάς (Scorbunny) και νερού (Sobble), ενώ υπόσχονται πως ένας μεγάλος αριθμός νέων Pokémon θα είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια. Τα Γυμναστήρια (Pokemon Gyms) φαίνεται να επιστρέφουν, όπως επιστρέφει και το σύστημα τυχαίου εντοπισμού Pokémon μέσα στα χορτάρια ή στις υπόλοιπες περιοχές του περιβάλλοντος, θυμίζοντας περισσότερο τις περιπέτειες που βιώσαμε στα φορητά συστήματα όλα αυτά τα χρόνια, παρά την καινοτομία με τα Pokemon που εμφανίζονται στον κόσμο, όπως εκείνη παρουσιάστηκε στα Pokemon Let's Go! Pikachu & Eevee.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τα Pokémon Sword & Shield εντός των ερχόμενων μηνών, όπως επιπλέον μηχανισμοί και τα Θρυλικά Pokémon. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer των παιχνιδιών στον ακόλουθο player. Να υπενθυμίσουμε πως τα Pokémon Sword & Shield αναμένονται να διατεθούν και επίσημα για το Nintendo Switch προς το τέλος του 2019.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα