PS Now: Προστέθηκε η δυνατότητα για download PS2 και PS4 τίτλων

Σημαντικές εξελίξεις για την -μέχρι πρόσφατα αποκλειστικά streaming- υπηρεσία.

Μία ενδιαφέρουσα εξέλιξε προέκυψε τις τελευταίες ώρες, καθώς η Sony επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό, ανακοινώνοντας πως πλέον oι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Now θα έχουν την δυνατότητα να κατεβάζουν τίτλους στην κονσόλα τους. Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη αφού μέχρι σήμερα η υπηρεσία αφορούσε μόνο το streaming τίτλων.

Μέσα στις επόμενες μέρες, οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να τρέξουν κλασικούς τίτλους του PlayStation 2 απευθείας στην κονσόλα τους, ενώ τα περισσότερα παιχνίδια του PlayStation 4 που περιέχονται στην βιβλιοθήκη της υπηρεσίας, όπως τα Bloodborne, God of War 3, Until Dawn κ.α., είναι και αυτά άμεσα διαθέσιμα για download. Τα παιχνίδια θα υποστηρίζουν τις διαθέσιμες βελτιώσεις και επιλογές για όσους είναι κάτοχοι PS4 Pro, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι συνδρομητές του PS Now δεν χρειάζονται συνδρομή PS Plus για να παίξουν online. Σύμφωνα με την Sony ακόμη και αν κάποιος επιθυμεί να παίξει offline κάποιο από τα παιχνίδια που κατέβασε μέσω της συνδρομής, θα πρέπει να συνδέει την κονσόλα του στο internet κάθε "λίγες μέρες", ώστε να επιβεβαιώνεται ότι η συνδρομή του είναι ενεργή.

Τέλος, θυμίζουμε πως αυτήν την στιγμή το PS Now δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μας, όμως αυτό ενδέχεται σύντομα να αλλάξει, μετά τις βελτιώσεις που φέρνει η Sony στην υπηρεσία.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over