Open Beta για το Raiders of the Broken Ark

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει μια Open Beta για το Raiders of the Broken Ark, όπως ανακοίνωσε η δημιουργός του, Mercury Steam, δίνοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το shooter παιχνίδι τρίτου προσώπου με στοιχεία brawler, μια εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του σε Xbox One, PlayStation

4και PC.

Η Open Beta θα περιλαμβάνει τις δυο πρώτες αποστολές του παιχνιδιού -"First Round" και "Hanging by a Thread"-, με την πρώτη να έχει το ρόλο του tutorial και θα επικεντρώνεται στον αρχηγό των Raiders, Harec, ενώ θα είναι playable μόνο σε solo. Η δεύτερη αποστολή, θα είναι μια αποστολή διάσωσης και θα περιλαμβάνει εισβολή σε ένα τεράστιο αερόπλοιο και θα μπορεί να παιχτεί solo αλλά και σε co-op (όπως θα συμβαίνει με όλες τις αποστολές του παιχνιδιού, εκτός της πρώτης όπως προείπαμε). Οι δυο παραπάνω αποστολές θα είναι δωρεάν για κατέβασμα και δοκιμή την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα cinematic trailer του τίτλου από την Gamescom 2017.

Η open beta για το Raiders of the Broken Ark, θα είναι διαθέσιμη στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC, ενώ στις 22 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Alien Myth campaign στην τιμή των €9,99 για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα