Egaming 2017 στη ΔΕΘ

Το πρόγραμμα και όσα θα δούμε στη φετινή έκθεση.

Από τις 9 ως τις 17 Σεπτεμβρίου, και στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα διεξαχθεί το egaming 2017, ένα event αφιερωμένο κυρίως στα videogames, χωρίς ωστόσο να απουσιάζουν από αυτά και άλλες μορφές της λεγόμενης ως "geek culture" (cosplay, table-top κ.λπ.). Στο φετινό egaming το παρόν θα δώσουν όλοι οι "μεγάλοι", αφού η Sony θα παρουσιάσει Gran Turismo Sport,

PSVR και PS4/ PS4 Pro (μεταξύ άλλων), η Microsoft φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα λειτουργικό Xbox One X, ενώ σημαντική παρουσία θα έχει και η Nintendo, αφού το κοινό θα μπορεί να δοκιμάσει το Super Mario Odyssey στο Switch.

Και αυτά μόνο από τους platform holders, αφού όλοι οι μεγάλοι διανομείς θα είναι εκεί, το ίδιο και εταιρείες hardware, ενώ τα tournaments θα είναι πολλά και θα περιλαμβάνουν μια πλειάδα από παιχνίδια κάθε είδους και για κάθε γούστο (από League of Legends μέχρι Injustice 2).

Το GameOver.gr δεν θα είναι στο egaming μόνο για να καλύψει τα όσα ενδιαφέροντα θα συμβούν εκεί, αλλά θα διαθέτει και δικό του περίπτερο, για να υποδεχτεί τους φίλους του αλλά και για να το γνωρίσουν ακόμα περισσότεροι gamers.

Δείτε στο ακόλουθο video μια σύντομη περιγραφή των όσων αναμένεται να δούμε στο egaming 2017 της ΔΕΘ, διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα του egaming, και περισσότερα θα πούμε την επόμενη εβδομάδα με σχετικά videos απευθείας από το event.

Keywords
Τυχαία Θέματα