O Ιανουάριος 2018 στο PlayStation Plus

Με Deus Ex: Mankind Divided και Batman: The Telltale Series.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκαν οι τίτλοι που θα προσφέρει η Sony μέσα από το Playstation Plus για τον πρώτο μήνα του επόμενου έτους. Αρχικά θα έχουμε το Deus Ex: Mankind Divided για το PlayStation 4.

To παιχνίδι μεταφέρει τους παίκτες δυο χρόνια μετά τα γεγονότα του Deus Ex: Human Revolution, και για άλλη μια φορά θα αναλαμβάνουν τον ρόλο του Adam Jensen, στην μάχη ενάντια στους Illuminati. Τις εντυπώσεις μας για το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε εδώ.

Έπειτα για το PlayStation 4, θα έχουμε την πρώτη season του Batman: The Telltale Series, κατά την διάρκεια του οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να λύνουν τα διάφορα εγκλήματα τόσο ως Batman, αλλά και ως δισεκατομμυριούχος Bruce Wayne, κάτι που προσθέτει μια «ενδιαφέρουσα δυναμική» στο gameplay του παιχνιδιού.

Τέλος όσοι έχουν στην κατοχή τους PlayStation 3 ή PS Vita, θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τα Sacred 3 (PS3), The Book of Unwritten Tales 2 (PS3), Psycho-Pass: Mandatory Happiness (PS Vita) και Uncanny Valley (PS Vita).

Να θυμίσουμε πως όλα τα παιχνίδια που έχουμε προμηθευτεί δωρεάν μέσω της συνδρομής PlayStation Plus, παραμένουν στην κατοχή μας για όσο καιρό διατηρούμε ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία της Sony.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο του PlayStation Plus με τα παιχνίδια του Ιανουαρίου.

ps3ps4ps vita
Keywords
Τυχαία Θέματα