Συνεχίζει την καλή πορεία του το Cuphead

Ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το Studio MDHR –developer και publisher του Cuphead- ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτηση του στην ιστοσελίδα του, ότι το Cuphead είναι πλέον «διπλά πλατινένιο», καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις από τη στιγμή που έγινε διαθέσιμο για το Xbox One και PC (Windows 10 και Steam) τον περασμένο Σεπτέμβριο. To παραπάνω νούμερο μπορεί να φαντάζει μικρό όταν

μιλάμε για AAA τίτλους, αλλά θυμίζουμε ότι το Cuphead θεωρείται indie τίτλος, που παρά τις επανειλημμένες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του και τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του, κατάφερε να σημειώσει το νούμερο των 2 εκατομμυρίων.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία ανάπτυξης αναφέρει: "Παρά το μεγάλο σοκ και την έκπληξή μας, μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι το Cuphead έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες διάθεσής του. Ακόμα και στα πιο τρελά μας όνειρα, δεν πιστεύαμε ότι οι μικροί μας χαρακτήρες θα αγκαλιάζονταν από τόσους πολλούς fans από ολόκληρο τον κόσμο και νιώθουμε ταπεινοί από την υποστήριξη σας”.

Το Cuphead κυκλοφορεί για το Xbox One και PC.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα