Nuclear gameplay στο νέο COD: WWII από το GameOver.gr

30+ killstreak στη μια από τις τρεις διαθέσιμες πίστες.

Η Beta του Call of Duty: WWII είναι σήμερα για δεύτερη μέρα διαθέσιμη να τη δοκιμάσουν όσοι έχουν προπαραγγείλει τον νέο τίτλο της Sledgehammer. Εμείς από εχτές έχουμε "πέσει με τα μούτρα" στη μάχη του δευτέρου παγκοσμίου πόλεμου και μέσα από το παρακάτω gameplay video σας μεταφέρουμε την ατμοσφαίρα και μια γεύση της νέας κατεύθυνσης που πήρε η σειρά φέτος. Όπως συνηθίζεται τα τελευταία

χρόνια, το παιχνίδι επιβραβεύει τους παίκτες με μετάλλια κατά τη διάρκεια του match, ανάλογα με τα επιτεύγματα τους και ένα από τα πιο δύσκολα προς απόκτηση είναι το "Unstoppable" το οποίο ζητάει από τους παίκτες να πάρουν περισσότερα από 30 kills χωρίς να πεθάνουν.

Δείτε λοιπόν τη προσπάθεια μας να αποκτήσουμε αυτό το μετάλλιο ενώ όσοι θέλετε να πάρετε μια γεύση από το ερχόμενο Call of Duty υπενθυμίσουμε ότι η Beta θα είναι δωρεάν για κατέβασμα προς όλους το επόμενο Σαββατοκύριακο 1 με 4 Σεπτεμβρίου για PS4 και Xbox One. Ο τίτλος κυκλοφορεί επίσημα στις 3 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους για PlayStation 4, Xbox One και PC.

ps4xbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα