Το YotaPhone 3 είναι ένα smartphone με δύο οθόνες 5”

12:48 26/8/2017 - Πηγή: Xblog

Το περίεργο YotaPhone είναι ξανά εδώ. Η Baoli Yota ανακοίνωσε το νέο μοντέλο YotaPhone 3, το οποίο είναι ένα Android smartphone με μία 5,5-ιντσών full HD οθόνη της Samsung (Super AMOLED)… στο μπροστινό μέρος και μία 5,2-ιντσών E-ink οθόνη στη πλάτη του. Η δεύτερη οθόνη χρησιμεύει για να διαβάζετε βιβλία και να βλέπετε χρήσιμες πληροφορίες, όπως τα νέα και

τον καιρό.

Σχεδιαστικά, το YotaPhone 3 μοιάζει με το iPhone και είναι ένας μεσαίας κατηγορίας μοντέλο με τιμή ναυαρχίδας. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν Snapdragon 625 chipset, 13-megapixel κάμερα, 12-megapixel εμπρόσθια κάμερα, 3,300 mAh μπαταρία, θύρα USB-C, υποδοχή για δύο SIM και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στο κεντρικό κουμπί.

Το YotaPhone 3 έχει επίσης περισσότερη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο από τον προκάτοχό του. Το βασικό μοντέλο βγαίνει με 4 GB μνήμη RAM και 64 GB χωρητικότητα, ενώ θα υπάρχει και μια έκδοση με 128 GB. Όσο για το λογισμικό, έχουμε Android Nougat με το περιβάλλον της εταιρίας.

Το YotaPhone 3 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μέσω του Κινέζικου καταστήματος JD.com για $600 και αργότερα θα κυκλοφορήσει στη Ρωσία και κάποιες άλλες αγορές.

Συντάκτης: Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα