"Πολυετής" η στήριξη του Sea of Thieves από τη Rare

Προσπάθεια για περαιτέρω μείωση των απαιτήσεων υλικού για PC.

Σε συνέντευξή του στο Official Xbox Magazine, η οποία και αναμένεται να δημοσιευτεί ολόκληρη στο τεύχος Οκτωβρίου, ο Joe Neate, διευθυντής εκτέλεσης παραγωγής της Rare, αναφέρθηκε στα σχέδια της εταιρείας για το Sea of Thieves, το επερχόμενο action-adventure πολλαπλών

παικτών παιχνίδι της το οποίο αναμένεται να διατεθεί την ερχόμενη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο όραμα της εταιρείας μακροπρόθεσμα, αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα ανάπτυξης να κάνει το παιχνίδι "πιο προσιτό" σε περισσότερες συσκευές υπολογιστών, ακόμα και για συσκευές με πιο αδύναμο hardware.

Αναφορικά με τη στήριξη της Rare προς το παιχνίδι δήλωσε τα εξής: "Αυτό το παιχνίδι είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμάς - ακόμα κι εγώ, που βρίσκομαι στο χώρο για πάνω από 18 χρόνια, το θεωρώ πολύ μεγάλη ευκαιρία". Ανέφερε επίσης πως το όραμα της Rare για το παιχνίδι είναι τόσο ισχυρό που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να εργάζονται πάνω σε αυτό και να εξελίσσονται μέσα στα επόμενα χρόνια. "Θέλουμε να δουλεύουμε πάνω στο παιχνίδι για πολλά χρόνια, να μεγαλώνουμε, να εξελισσόμαστε, να μεγαλώνουμε τη βάση των παικτών και να προσθέτουμε νέες εμπειρίες και ιστορίες" δήλωσε, επιβεβσιώνοντας για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη που δείχνουν τα στελέχη της Rare στον επερχόμενο τίτλο.

Επιπλέον, προσπάθησε να διασκεδάσει τις ανησυχίες των παικτών που θέλουν να ασχοληθούν με το παιχνίδι, αλλά που είναι κάτοχοι αδύναμων συστημάτων. "Νομίζω πως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού είναι το πόσο όμορφο δείχνει σε μια πλειάδα συστημάτων, από αυτά που υποστηρίζουν 4Κ αναλύσεις και από αυτά που είναι λιγότερο ισχυρά - και αυτό γιατί το art style που έχουμε επιλέξει είναι διαχρονικό, ακόμα και αν δεν έχουμε εκμεταλλευτεί τις πλεόν πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον εικαστικό τομέα. Θέλουμε να υποστηρίζουμε το παιχνίδι για χρόνια και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να δείχνει άσχημο μετά από ένα χρόνο, ούτε να εργαζόμαστε για να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις συνέχεια. Το παιχνίδι θα τρέχει όμορφα σε πολλές συσκευές και αν και η ιδανική πλατφόρμα θα είναι το Xbox One X, προσπαθούμε να μειώσουμε τις απαιτήσεις συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών όσο το δυνατόν περισσότερο, για να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερους παίκτες να ασχοληθούν μαζί του."

Υπενθυμίζουμε πως το Sea of Thieves, μετά από αναβολή της κυκλοφορίας του εντός του 2017, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 για Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με δυνατότητα crossplay ανάμεσα στις δυο πλατφόρμες.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα