Το εσωτερικό του PlayStation 5 αποκαλύπτεται...

Μέσω ενός αναλυτικού βίντεο.

Πριν από λίγα λεπτά είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα teardown video για το PlayStation 5, παρέχοντας μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στην αρχιτεκτονική και στα κομμάτια που συνθέτουν το εσωτερικό της νέας κονσόλας της Sony.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε σε ένα blog post στο επίσημο PlayStation

Blog, περιγράφει με λεπτομέρειες τους μηχανισμούς που έχουν εφαρμοστεί στην κονσόλα, σε μια προσπάθεια για να την κάνουν όσον το δυνατόν αθόρυβη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sony έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει μια αρκετά μεγάλη ψήκτρα, ένα 120mm παχύ ανεμιστηράκι και υγρό μέταλλο για την σωστή ψύξη του επεξεργαστή και των εσωτερικών κομματιών της κονσόλας.

Παράλληλα, τα ειδικά διαμορφωμένα dust vents υπόσχονται να κάνουν πιο εύκολο τον καθαρισμό της κονσόλας από σκόνη. Τέλος, επιβεβαιώνεται η φήμη που ήθελε τα άσπρα πλαστικά μέρη της κονσόλας να αφαιρούμενα και επομένως αυτά θα μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα, αν υπάρξει αντίστοιχη σειρά "ανταλλακτικών" από την ίδια την Sony ή τρίτους κατασκευαστές. Θυμίζουμε πως η κονσόλα θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 19 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

PS5
Keywords
Τυχαία Θέματα