Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Darkest Dungeon 2

Το Darkest Dungeon 2 -η συνέχεια του rogue like RPG της Red Hook Studios-ανακοινώθηκε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει στην πλήρη έκδοσή του, στις 8 Μαΐου, μέσω του Steam. Το Darkest Dungeon 2 ξεκίνησε την early access τον Οκτώβριο του 2021, αρχικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα του

Epic Store, ωστόσο, με η πλήρης έκδοσή του θα διατεθεί και στο Steam.

Στο νέο κεφάλαιο της σειράς οι παίκτες θα μετακινούντε οδηγώντας μια άμαξα σε δύσβατες διαδρομές, επιλέγοντας συχνά την κατεύθυνση που θα μετακινηθούν σε διαδρομές που διακλαδίζονται. Θα μπορούν να κάνουν στάσεις στην άκρη του δρόμου προκειμένου να επωφεληθούν των τοπικών ανέσεων ή να βιώσουν διάφορα αναπάντεχα γεγονότα και μάχες.

Οι στρατηγικές επιλογές περιλαμβάνουν τα άφθονα boons, buffs και αναβαθμίσεις που είναι διαθέσιμα μέσω του νέου συστήματος Altar of Hope, ενώ κάθε ένας από τους δώδεκα ήρωες μπορεί να βελτιωθεί με δεξιότητες και αντικείμενα. Επιπλέον, το σύστημα Affinity του αρχικού παιχνιδιού επιστρέφει, αναγκάζοντας τους παίκτες να διαχειριστούν τις σχέσεις και την ψυχολογική ευημερία της ομάδας τους.

Το demo του Darkest Dungeon 2 είναι ήδη διαθέσιμο στα Epic και Steam, μέσω του οποίου δίνεται πρόσβαση σε δύο από τις πέντε περιοχές (Sprawl και Foetor), περιλαμβάνοντας επίσης τους τέσσερις αρχικούς ήρωες. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η πρόοδος στο demo δεν αποθηκεύεται μεταξύ των προσπαθειών.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Darkest Dungeon 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα