H εβδομάδα που πέρασε | Vidcast NG #30

Καθώς ο Νοέμβριος φτάνει στο τέλος του και οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι πλέον αρκετά κοντά, βλέπουμε ότι η βιομηχανία των videogames σηκώνει πια το πόδι από το γκάζι, έχοντας να προσφέρει λίγα πράγματα για το υπόλοιπο τους έτους. Ως εκ τούτου, στο Vidcast NG #30 αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά όχι μόνο στις κυκλοφορίες της τρέχουσας εβδομάδας (που έτσι και αλλιώς είναι ελάχιστες), αλλά και στα σημαντικότερα παιχνίδια που περιμένουμε μέχρι και τα μισά του Δεκεμβρίου.

Από τα 20 και πλέον παιχνίδια που περιμένουμε εντός αυτού του διαστήματος λοιπόν, εύκολα ξεχωρίζει το Halo

Infinite, βεβαίως, το τελευταίο μεγάλο παιχνίδι για το 2021, αλλά κοντά του, σε “ΑΑΑ” επίπεδο στέκεται το Final Fantasy XI: Endwalker καθώς επίσης και το Syberia: The World Before, από το οποίο περιμένουμε πολλά.

Από εκεί και πέρα, έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως το beat ’em up Asterix & Obelix: Slap Them All, το space shooter Chorus, το racer MXGP 21, το ARPG Grim Dawn, την άφιξη στις κονσόλες του φαινομένου που ακούει στο όνομα “Among Us” αλλά και στο Alfred Hitchcock: Vertigo, που έχει κινήσει το ενδιαφέρον μας.

Οι σημαντικότερες κυκλοφορίες του ΔεκεμβρίουBeyond a Steel Sky – PS5, PS4, Switch, Xbox Series, Xbox OneOddworld Soulstorm: Enhanced Edition – PS5, PS4, PC, Xbox Series, Xbox OneMXGP 2021 – PS5, PS4, PC, Xbox Series, Xbox OneJustice Chronicles – PC, Xbox Series, Xbox OneAsterix & Obelix Slap Them All – PS4, PC, Switch, Xbox OneSolar Ash – PS5, PS4, PCWarhammer 40.000: Battlesector – PS4, PC, Xbox OneChorus – PS5, PS4, PC, Xbox Series, Xbox OneBig Brain Academy: Brain vs. Brain – SwitchGrim DawnXbox OneTwelve Minutes – PS5, PS4, SwitchSpellforce 3: Reforced – PCFinal Fantasy XIV: Endwalker – PS5, PS4, PCHalo Infinite – PC, Xbox Series, Xbox OneSam & Max: Beyond Time and Space Remastered – PC, Switch, Xbox OneSyberia: The World Before – PCGear.Club Unlimited 2 – Ultimate Editon – PS4, PS5, PC, Xbox Series, Xbox OneAmong Us – PS4, PS5, Switch, Xbox Series, Xbox OneAlien Isolation – iOS, AndroidAlfred Hitchcock: Vertigo – PCΗ σημαντικότερη επικαιρότητα της εβδομάδας

Με την γιορτή των Ευχαριστιών και την Black Friday εν εξελίξει, ο δυτικός κόσμος έχει μπει σε διάθεση διακοπών και ξεκούρασης. Συνεπώς η επικαιρότητα αυτές τις ημέρες είναι αρκετά περιορισμένη και αναλώνεται στο χαμό που επικρατεί με την Activision-Blizzard και την απαίσχυντη συμπεριφορά του προέδρου της, του Bobby Kottick, αλλά και στην απαράδεκτη κατάσταση της Grand Theft Auto Trilogy.

Στον αντίποδα, ευχάριστες φήμες έρχονται από τον κόσμο της 7ης Τέχνης για το ενδεχόμενο μεταφοράς της σειράς Mass Effect στην τηλεόραση, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το site που έφτιαξε η Microsoft για τα 20 χρόνια του Xbox είναι ένα υπέροχο ψηφιακό μουσείο που αξίζει να επισκεφθείτε.

Φήμες για δημιουργία τηλεοπτικής σειράς στο σύμπαν του Mass EffectΤο Xbox δημιουργεί ένα εικονικό μουσείο για την επέτειο των 20 χρόνων τουRockstar: Απολογισμός για τα τεχνικά θέματα της GTA: The Trilogy – The Definitive Edition

Περισσότερα για την ύλη που δημοσιεύθηκε στο GameOver αυτήν την εβδομάδα, τον νικητή του πιο πρόσφατου διαγωνισμού μας, που κέρδισε ένα headset Pulse 3D Midnight Black, αλλά και σχολιασμό των σημαντικότερων νέων κυκλοφοριών, θα βρείτε στο Vidcast NG #30 που ακολουθεί.

The post H εβδομάδα που πέρασε | Vidcast NG #30 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα