H SteelSeries εξαγόρασε την KontrolFreek

Μέσα από ένα Δελτίο Τύπου που λάβαμε, μας έγινε γνωστό ότι η SteelSeries, η γνωστή εταιρεία gaming περιφερειακών, απέκτησε την KontrolFreek. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την κοινή δήλωση που εξέδωσαν οι Thomas Gallus Jensen της SteelSeries και Dave Edwards της KontrolFreek.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η SteelSeries εξαγόρασε την KontrolFreek, ηγέτη στον κλάδο των high performance

controller και gaming accessories. Για είκοσι χρόνια, η SteelSeries υπήρξε ηγέτης στoν χώρο των premium gaming περιφερειακών. Αυτή η εξαγορά θα δημιουργήσει συνέργεια τόσο για την SteelSeries όσο και για την KontrolFreek, καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την ηγεσία μας στο χώρο των κονσόλων, μια μακροπρόθεσμη στρατηγική προτεραιότητα για εμάς.

Αναμένουμε την ομαλή μετάβαση της KontrolFreek. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αλλαγές στις διαδικασίες παραγγελίας, εκπλήρωσης ή πληρωμής για τις KontrolFreek ή SteelSeries. Οι υπάρχοντες όροι σας και συνθήκες, θα παραμείνουν σε ισχύ, όπως και κάθε σύμβαση που έχετε με την KontrolFreek ή τον KontrolFreek distribution partner. Από την άποψη των πωλήσεων, θα δημιουργήσουμε ένα μόνο σημείο επικοινωνίας και για τις δύο εταιρείες. Για να βοηθήσουμε σε αυτήν τη μετάβαση, σας ζητούμε να επικοινωνήσετε και με τους δυο KontrolFreek και SteelSeries πωλητές, καθώς εργαζόμαστε για την ενοποίηση των δύο εταιρειών.

Ελπίζουμε να είστε τόσο ενθουσιασμένοι για αυτό το επόμενο βήμα για το KontrolFreek brand όσο και εμείς, και κοιτάζουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μαζί σας. Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα email που αναφέρονται παρακάτω.

Thomas Gallus Jensen
SteelSeries
[email protected]

Dave Edwards
KontrolFreek
[email protected]

The post H SteelSeries εξαγόρασε την KontrolFreek appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα