CD Projekt Red: Απολογισμός για την επίδοση του Cyberpunk 2077 σε PS4/ Xbox One

Δεδομένων των καθυστερήσεων που δέχτηκε στην κυκλοφορία του, αλλά και την περίοδο οκταετής ανάπτυξής του γενικότερα, μεγάλη μερίδα της κοινότητας, που αποφάσισε να ασχοληθεί με το νέο sci-fi RPG της CD Projekt Red, εκφράζει τις τελευταίες ημέρες τη δυσαρέσκεια της, όχι μόνο για τα τεχνικά προβλήματα που συναντώνται στο Cyberpunk 2077, αλλά κυρίως από την επίδοσή του σε PS4/ Xbox One που υφίσταται

επί της παρούσης.

Επάνω στο συγκεκριμένο θέμα έσπευσε να τοποθετηθεί επισήμως η πολωνική ομάδα, με σχετική ενημέρωση από τα μέση κοινωνικής δικτύωσης. Ξεκινώντας την απολογία της προς την κοινότητα, η CD Projekt Red αναφέρει ότι θα έπρεπε να παρουσιάσει περισσότερο δείγμα από την επίδοση του Cyberpunk 2077 στα συστήματα της περασμένης γενιάς, και μάλιστα πριν από την κυκλοφορία του, καθώς και να είχαν επικεντρωθεί περισσότερο στη διασφάλιση καλύτερων επιδόσεων για το παιχνίδι στα εν λόγω συστήματα. Στην ύστατη προσπάθειά της στηρίξει την κοινότητα, το πολωνικό στούντιο προσφέρει σε όλους πλήρη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, ανεξάρτητα από τις ώρες που έχει καταγράψει κάθε χρήστης στο παιχνίδι σε PS4/ Xbox One.

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η CD Projekt Red εξυπηρετεί, τόσο όσους προέβησαν σε αγορά του παιχνιδιού μέσω των ψηφιακών καταστημάτων (PSN/ Xbox) όσο κι αυτούς που προτίμησαν την αγορά retail έκδοσης του παιχνιδιού από κάποιο κατάστημα λιανικής. Στην πρώτη περίπτωση, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω των ψηφιακών καταστημάτων (PSN/ Xbox), ενώ στη δεύτερη, έπειτα από συνεννόηση με το προσωπικό του αντίστοιχου καταστήματος. Σε κάθε άλλη περίπτωση, που για οποιοδήποτε λόγο κάποιος κάτοχος του παιχνιδιού αντιμετωπίζει πρόβλημα με την προβλεπόμενη διαδικασία επιστροφής χρημάτων, αυτός καλείται από την ομάδα ανάπτυξης να επικοινωνήσει μαζί της στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], με προθεσμία έως και τις 21 Δεκεμβρίου.

Στοχεύοντας στην επίλυση όσων τεχνικών προβλημάτων έχουν προκύψει στο Cyberpunk 2077, η CD Projekt Red ανακοινώνει την έλευση δύο σημαντικών patch για το παιχνίδι. Πέρα της διάθεσης διαφόρων, μικρότερων updates, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τον πρώτο κύκλο να έχει ήδη ολοκληρωθεί και τον επόμενο να έρχεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα – μεταξύ άλλων, το πρώτο μεγάλο patch για το παιχνίδι πρόκειται να γίνει διαθέσιμο μέσα στον Γενάρη (Patch #1) και το δεύτερο μέσα στον Φεβρουάρη (Patch #2). Με τα εν λόγω patches επιδιώκεται η επίλυση των κυριότερων ζητημάτων που συναντώνται στην επίδοση του Cyberpunk 2077 σε PS4/ Xbox One. Όπως σημειώνει το πολωνικό στούντιο ανάπτυξης: “Αυτά δεν θα κάνουν το παιχνίδι στην περασμένη γενιά, να φαίνεται όπως τρέχει σε ένα high-spec PC ή στις κονσόλες νέας γενιάς, αλλά θα είναι είναι πιο κοντά σε αυτήν την εμπειρία από ότι είναι τώρα.”

pic.twitter.com/jtF5WKCiro

Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) December 14, 2020

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις βελτιώσεις που πρόκειται να επιφέρει κάθε μεγάλο patch στο παιχνίδι, αναμένεται να γίνουν γνωστές καθώς πλησιάζουμε στη κυκλοφορία του. Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί σε PS4, Xbox One και PC, με την αναβαθμισμένη έκδοσή του για τα νέα PlayStation 5 και Xbox Series X|S να γίνεται διαθέσιμη μέσα στο επόμενο έτος.

The post CD Projekt Red: Απολογισμός για την επίδοση του Cyberpunk 2077 σε PS4/ Xbox One appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα