Τουρνουά Call of Duty: BOCW Warzone Season One X GameOver.gr

Περιγραφη:

Πρωτάθλημα Call of Duty “Season One”
Ένα πρωτάθλημα για το παιχνίδι στο νέο Χάρτη “ Warzone Alkatraz: Quads”. Ολοι οι αγώνες του πρωταθλήματος εκτελούνται Online. Οι τελικοί αποτελούνται από (20) ομάδες, που έχουν προκριθεί αντίστοιχα και από άλλες χώρες. Οι ομάδες στους τελικούς συμμετέχουν σε Quad Mode (4vs4), οι προκριματικοί ωστόσο γίνονται σε 3vs3 (προερχόμενοι από Quad).

Οι νικητές των προκριματικών περνάνε στον τελικό να συμμετάσχουν, με το Site/Influencer, ως Quad και να διεκδικήσουν το ποσό των 20.000 δολαρίων.

Κανόνες:

Η προκριματική φάση θα πραγματοποιηθεί σε Kill Race format.


● Trios συμμετέχουν σε Quad αναμετρήσεις


Game Mode: Warzone Alcatraz – Quads


● Platform: Cross-play. (Για τους console players θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το crossplatform καθ’ όλη τη διάρκεια του event -η μη τήρηση του κανονισμού αυτού, οδηγεί σε αποκλεισμό).


● Κάθε kill απονέμει έναν βαθμό. Τα 3 καλύτερα games, σε αριθμό kills, εντός των τριών ωρών θα ορίσουν την νικήτρια ομάδα για κάθε qualifier!

● Σε περίπτωση ισοβαθμίας σε kills, το average placement των ομάδων στα 3 καλύτερα games θα καθορίσουν την νικήτρια ομάδα!


● Οι αναμετρήσεις των ομάδων που λαμβάνονται υπ όψιν πραγματοποιούνται
την Πέμπτη 17/12/2020 από τις 19:00 έως τις 22:00, ώρα Ελλάδος. (Τα qualifiers ξεκινούν αυστηρά στις 19:00 και τελειώνουν στις 22:00. Οποιοδήποτε παιχνίδι ξεκινήσει πριν τις 19:00 ή μετά τις 22:00 ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΕΙ).


● Με την ολοκλήρωση της παραπάνω προθεσμίας κάθε ομάδα καταθέτει τα
τρία καλύτερα της παιχνίδια, τα οποία υπολογίζονται στη βαθμολογία της.


● Η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας προκρίνεται στα διεθνή τελικά,
σχηματίζοντας Quad με τον content creator στον οποίο αντιστοιχεί το qualifier.


● Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα εκ των τεσσάρων
διαθέσιμων προκριματικών (TechItSerious, Windz, OldSchool, GameOver.gr).


● Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε software (cheats,macros)/hardware (adaptors). Η χρήση των παραπάνω οδηγεί σε άμεσo αποκλεισμό της ομάδας.

● Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε software (cheats,macros)/hardware (adaptors). Η χρήση των παραπάνω οδηγεί σε άμεσo αποκλεισμό της ομάδας.

οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν συμπληρώσει την φόρμα συμμετοχής

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από ΑΥΤΗ τη φόρμα ενώ πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον Discord server για την επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του GameOver.

The post Τουρνουά Call of Duty: BOCW Warzone Season One X GameOver.gr appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα