Δεν θα υπάρξουν νεότερα για το Death Stranding στη φετινή Ε3

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Kojima.

Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό από τα πλέον επίσημα χείλη, κατά τη διάρκεια της φετινής Ε3 -που βρίσκεται προ των πυλών- δεν θα υπάρξει κάποια παρουσίαση επιπλέον υλικού για τον αναμενόμενο για πολλούς τίτλο ανοικτού κόσμου που ετοιμάζει ο Hideo Kojima με την εταιρεία του, την Kojima Productions, το Death Stranding.

Τα δυσάρεστα νέα ήρθαν από τον ίδιο τον Kojima μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter. Η αιτιολογία της απουσίας του τίτλου από την έκθεση, είναι ότι το studio έχει συγκεντρωθεί πλήρως στην ανάπτυξή του.

Apologies to our fans, Death Stranding will not be @ E3 as we are fully focused on development. Pls see me with @geoffkeighley on 6/14! pic.twitter.com/w9JfmEOqF4

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) June 7, 2017

Βέβαια, πάντα σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, ο Kojima θα δώσει κανονικά το παρόν στην έκθεση, αφού θα είναι μέλος ενός panel κατά την διάρκεια του E3 Coliseum, μαζί με τον Geoff Keighley στις 14 Ιουνίου, όποτε δεν αποκλείεται να δώσει κάποιες μικρές λεπτομέρειες για τον τίτλο. Υπομονή λίγες μέρες μέχρι την έναρξη της φετινής Ε3.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα