Gameplay trailer για το Wo Long: Fallen Dynasty

Ένα νέο gameplay trailer του Wo Long: Fallen Dynasty έδειξε μερικές από τις επιλογές μάχης που θα υπάρχουν στον τίτλο των Team NINJA και KOEI Tecmo.

Στο νέο trailer βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να μάχεται με διάφορα μυθικά θηρία και αποκαλύπτει μερικά από τα όπλα και τα στυλ

μάχης που θα χρησιμοποιήσουν οι παίκτες για να τα υπερκεράσουν.

Ο τίτλος είναι τοποθετημένος σε μια σκοτεινή εκδοχή φαντασίας της Ύστερης Δυναστείας των Χαν και αποτελεί μια κοινή δημιουργία μεταξύ του σκηνοθέτη του Nioh, Fumihiko Yasuda, και του παραγωγού του Bloodborne, Masaaki Yamagiwa.

Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία ενός ανώνυμου στρατιώτη της πολιτοφυλακής, που πολεμά ενάντια σε κύματα δαιμόνων που μαστίζουν τα τρία βασίλεια. Οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με θανατηφόρα πλάσματα και στρατιώτες, χρησιμοποιώντας την τέχνη της ξιφομαχίας εμπνευσμένη από τις κινεζικές πολεμικές τέχνες, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να «ξυπνήσουν την αληθινή δύναμη από μέσα τους».

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το Το Wo Long: Fallen Dynasty έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, χωρίς ωστόσο να έχουμε ακόμη ένα σαφές «παράθυρο» κυκλοφορίας του τίτλου, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One αλλά και PC.

Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Team Ninja ήταν το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin.

The post Gameplay trailer για το Wo Long: Fallen Dynasty appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα