Ημερομηνία διάθεσης του Assetto Corsa Competizione στη νέα γενιά συστημάτων

Οι 505 Games και Kunos Simulazioni, publisher και developer αντίστοιχα, ανακοίνωσαν ότι έχουν προγραμματίσει να κυκλοφορήσουν το Assetto Corsa Competizione σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Όσοι έχουν διαθέτουν ήδη το Assetto Corsa Competizione για PlayStation 4

ή Xbox One, θα λάβουν ένα δωρεάν upgrade στη νέα έκδοση, με ό,τι επιπλέον περιεχόμενο έχει αγοραστεί στο παρελθόν να μεταφέρεται επίσης.

Η έκδοση του Assetto Corsa Competizione για PlayStation 5 και Xbox Series X/S θα διαθέτει υψηλότερους ρυθμούς ανανεώσης που μπορεί να φτάσει τα 60 fps, δυνατότητα δημιουργίας private multiplayer lobbies και ενημερωμένα car liveries για την 2021 GT World Challenge season.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι θα υπάρχει η δυνατότητα για αγορά μιας retail έκδοσης του Assetto Corsa Competizione για next-gen κονσόλες, η οποία θα περιλαμβάνει το 2020 GT World Challenge Pack, με τρία επιπλέον αυτοκίνητα, πάνω από 60 liveries και άλλα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer καθώς το πρώτο gameplay trailer της PlayStation 5 έκδοσης του Assetto Corsa Competizione.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Assetto Corsa Competizione στη νέα γενιά συστημάτων appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα