GameAthlon 2017

Η καλοκαιρινή γιορτή του gaming, με το GameOver παρόν.

Ένα event που έχει γίνει πλέον καλοκαιρινή παράδοση θα διεξαχθεί και φέτος. Ο λόγος για το GameAthlon, την εκδήλωση στην οποία η gaming κοινότητα της Ελλάδας γιορτάζει κυρίως τα multiplayer games και τα e-sports, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι απουσιάζουν από το event

άλλες κατηγορίες gaming. Το GameAthlon για το 2017 θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουλίου, στο γήπεδο Taw Kwon Do στο Φάληρο, και θα περιλαμβάνει μια πλειάδα από gaming tournaments (LoL, Countestrike GO, Injustice 2, FIFA, Tekken 7, Mortal Kombat X, Clash Royale, Overwatch, Street Fighter V), και άλλου τύπου εκδηλώσεις, όπως cosplay.

Εκτός αυτών, στο φετινό GameAthlon το παρόν θα δώσουν και platform holders, αφού η Sony θα διαθέτει δικό της χώρο, όπου θα παρουσιάσει διάφορα παιχνίδια για το PS4 και το PSVR, το ίδιο ισχύει για το Xbox One και τη Microsoft, ενώ περίπτερο θα έχουμε και εμείς, όπου θα έχουμε τοποθετήσει κονσόλες για να στήσουμε μικρά time trials σε διάφορα παιχνίδια, με συμβολικά δωράκια για όσους φίλους μάς επισκεφθούν και καταφέρουν τους καλύτερους χρόνους. Όλες τις πληροφορίες για τα tournaments (σε κονσόλες, PC και mobile), τις ώρες λειτουργίας, το γενικότερο πρόγραμμα και τις δραστηριότητες του φετινού GameAthlon, θα τις βρείτε στην επίσημη σελίδα του event.

Δείτε στο ακόλουθο Facebook live video πιο αναλυτικά τις πληροφορίες, και τα λέμε από κοντά στο γήπεδο του Tae Kwon Do.

Keywords
Τυχαία Θέματα