Digital download από τη CD Media

Ένας διαφορετικός τρόπος αγορών για ψηφιακά προϊόντα, από retail.

Λίγες ημέρες πριν την Ε3 είχαμε επισκεφθεί τα γραφεία της CD Media για να μας γίνει μια παρουσίαση σχετικά με μια νέα και άκρως ενδιαφέρουσα δραστηριότητα της εταιρείας. Ο λόγος για τα προϊόντα ψηφιακής διανομής, που πωλούνται όμως από retail καταστήματα μέσα από έναν ξεχωριστό μηχανισμό που έχει υλοποιήσει η CD Media και βρίσκεται ήδη σε ισχύ εδώ και μερικούς μήνες.

Αυτή η διαδικασία αγοράς ψηφιακών κωδικών μέσα από τα καταστήματα γίνεται με τον εξής τρόπο:

1ο βήμα: Ο καταναλωτής επιλέγει από το ράφι του καταστήματος το ψηφιακό προϊόν που θέλει μέσω μιας POR (PIN ON RECEIPT) κάρτας.

2ο βήμα: Στο ταμείο ο υπάλληλος σκανάρει την κάρτα και χρεώνει το αντίτιμο.

3ο βήμα: Ο υπάλληλος εκτυπώνει τον κωδικό του ψηφιακού προϊόντος σε μια απόδειξη και την δίνει στον πελάτη.

4ο βήμα: Ο πελάτης κατεβάζει (εξαργυρώνει) το ψηφιακό προϊόν από το website που του υποδεικνύει η απόδειξη και το ενεργοποιεί με τον κωδικό που έχει παραλάβει.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μάς έγινε μια επίδειξη της διαδικασίας, η οποία είναι απλούστατη και δίνει στον αγοραστή την ευκολία της ψηφιακής αγοράς που γνωρίζει ήδη σε συνδυασμό με τη "βόλτα" στα καταστήματα.

Τα προϊόντα που διαθέτει η CD Media μέσα από αυτή τη δραστηριότητα είναι πολλά και περιγράφονται παρακάτω:

1) PC Digital Download

UBISOFT (Οι νέοι PC τίτλοι της Ubisoft -και όχι μόνο- είναι πλέον διαθέσιμοι μόνο σε αυτή τη μορφή).TAKE2CAPCOMBETHESDAicehole©games

2) STEAM (Gift Cards).

3) XBOX (Gift Cards)

4.)XBOX LIVE (3M &12M Subscription cards)

5) WINDOWS (Gift Cards)

6) GREEN MAN GAMING (Gift Cards)

• Η Green Man Gaming (GMG) είναι ένας online gaming retailer με έδρα την Αγγλία. Έχει έναν τεράστιο κατάλογο που καλύπτει 7500 τίτλους από 500 publishers που συνεχώς διευρύνεται. Η ιστοσελίδα της GMG είναι: https://www.greenmangaming.com/

Για την ώρα αυτός ο τρόπος αγορών υποστηρίζεται από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπως τα Public και τα Seven Spots (και από τα sites τους), καθώς επίσης και από πολλά περιφερειακά/ συνοικιακά καταστήματα. Περισσότερα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία αγορών ψηφιακών προϊόντων μέσα από retail καταστήματα που προσφέρει η CD Media μπορείτε να μάθετε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα