Default επιλογή το Ray Tracing στο Marvel’s Spider-Man 2

Το Marvel’s Spider-Man 2 έχει μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του τον επόμενο μήνα και, όπως ισχύει με τους περισσότερους τίτλους της τρέχουσας γενιάς, οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά επιλογών στα graphics, εστιάζοντας στο frame rate στη λειτουργία Performance Mode ή στην καθαρή οπτική πιστότητα στo Resolution Mode. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, όποια επιλογή κι αν κάνουν οι

παίκτες, θα έχουν την λειτουργία Ray Tracing ως default.

“Για εμάς, αυτό είναι πραγματικά το επιστέγασμα όλων όσων μάθαμε για την ανάπτυξη σε αυτή την κονσόλα. Κάναμε το Spider-Man Remastered, το Miles Morales και το Ratchet and Clank. Και ως ο τέταρτος τίτλος μας για το PlayStation 5, καταφέραμε να αξιοποιήσουμε ότι έχουμε δει στην ανάπτυξη αυτών των παιχνιδιών”, δήλωσε στο IGN ο Mike Fitzgerald, Director of Core Technology στην Insomniac Games.

“Το Performance Mode μας για αυτόν τον τίτλο έχει το Ray Tracing ως default”, επιβεβαίωσε. “Έχουμε επεκτείνει πραγματικά το ray tracing σε όλο το παιχνίδι. Είναι στο νερό και τους ωκεανούς και πραγματικά δίνει μια πιο ρεαλιστική εικόνα παντού”.

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου.

The post Default επιλογή το Ray Tracing στο Marvel’s Spider-Man 2 first appeared on GameOver.

The post Default επιλογή το Ray Tracing στο Marvel’s Spider-Man 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα