Debut trailer για το Bless Unleashed

Το νέο εγχείρημα της Bandai Namco έρχεται πρώτα στο Xbox One.

Η Bandai Namco, σε συνεργασία με το στούντιο ανάπτυξης Round 8 Studio της Neowiz, παραχώρησαν στο κοινό το πρώτο trailer του free-to-play MMORPG, Bless Unleashed. Το

νέο αυτό εγχείρημα αποτελεί τον πρώτο free-to-play MMORPG τίτλο για τη Bandai Namco Entertainment. Το Bless Unleashed, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία, θα αποτελεί μια όμορφη οπτική εμπειρία, η οποία θα αποδίδεται με τη χρήση της Unreal Engine 4 ενώ το κυριότερο χαρακτηριστικό στο gameplay του τίτλου θα βασίζεται στο συνδυασμό κινήσεων, όπου ο παίκτης θα καλείται να επιβιώσει απέναντι σε τέρατα αλλά και άλλους παίκτες (PvP mode). Κατά την έναρξη της διάθεσης του τίτλου θα υπάρχουν πέντε διαθέσιμοι ρόλοι (classes) και οι παίκτες θα κληθούν να ταξιδέψουν με στόχο να αποκαλύψουν την αλήθεια για τις θεότητες του κόσμου.

Τέλος, το Bless Unleashed είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, με πρώτο προορισμό το Xbox One. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer του free-to-play MMORPG.

xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα