1η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Δικύκλων: Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

09:07 3/9/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η 1η συνάντηση ιδιοκτητών ηλεκτρικών δικύκλων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, μια πρωτοβουλία του Autonomous.gr με την συνεργασία του Techblog.

Έχεις ηλεκτρικό ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Έχεις οποιοδήποτε ηλεκτρικό

όχημα που κινείται σε δύο τροχούς; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις και γνωριστείς με άλλους φίλους της ηλεκτροκίνησης στην 1η συνάντηση ιδιοκτητών ηλεκτρικών δικύκλων στην Αττική.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου το απόγευμα για να οδηγήσουμε ηλεκτρικά και να ανταλλάξουμε απόψεις για την αγαπημένη μας συνήθεια. Facebook event.

To event αποτελεί ενέργεια μέρος της εβδομάδας European Mobility Week με ενέργειες για την ηλεκτροκίνηση που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το σχετικό link βρίσκεται εδώ.

Το μέλλον είναι ηλεκτρικό.

1η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Δικύκλων
Πότε: Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, 17:00 – 19:00
Που: Πλατεία Νερού (Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου) (χάρτης)

Πως να έρθετε στην Πλατεία Νερού
Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο.
Μετρό: Σταθμός «Συγγρού – Φιξ» και μετά λεωφορείο/ γραμμές Β2 και 550 (Στάση «Φόρος»)
ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση «Φόρος») είτε τραμ / γραμμές «Αριστοτέλης 4» ή «Θουκυδίδης 3» (Στάση «Δέλτα Φαλήρου»)
Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση «Δέλτα Φαλήρου» Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση «Δέλτα Φαλήρου»
– Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση «Φόρος»)

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα