Ο καλύτερος έφηβος ποδοσφαιριστής του κόσμου, νέος πρεσβευτής της Cupra (+video)

Η Cupra ενισχύει τη “φαρέτρα” των πρεσβευτών της, που βοηθούν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητάς της σε παγκόσμιο επίπεδο, με τον επιθετικό της FC Barcelona και νεότερο σκόρερ στην ιστορία του UEFA Champions League, Ansu Fati.

Ο 18χρονος Ισπανός με καταγωγή από τη Γουινέα,  είναι ο δεύτερος παίκτης της FC Barcelona

που γίνεται πρεσβευτής της Cupra, έπειτα από τον Γερμανό τερματοφύλακα,  Marc ter Stegen. Ο Fati  πρωταγωνίστησε στην καμπάνια “Going Forward” της ισπανικής μάρκας, η οποία έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τον κόσμο όχι μόνο να επιστρέψει στο φυσιολογικό, αλλά και να προχωρήσει εμπρός.

Στο  πλαίσιο της συμφωνίας, ο Fati βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Cupra στο Martorell, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνάντησε τον Πρόεδρο της Cupra, Wayne Griffiths.

«Στην Cupra ταυτιζόμαστε έντονα με την καριέρα του Ansu Fati, ενός νεαρού άνδρα με ταπεινές ρίζες που αγωνίζεται για τα όνειρά του και εμπνέει τις νέες γενιές από τη Βαρκελώνη, με τόλμη και φιλοδοξία», δήλωσε ο Griffiths. «Σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο η μάρκα όσο και ο ποδοσφαιριστής έχουν χαράξει μια πορεία στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας και του ποδοσφαίρου αντίστοιχα, χάρη στον αντισυμβατικό χαρακτήρα και την επιθυμία τους για συνεχή εξέλιξη. Ο Ansu θέλει να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει την κοινωνία να εξελιχθεί, επομένως θα είναι μέρος μιας ομάδας αντισυμβατικών νεαρών με τους οποίους η Cupra στοχεύει να προωθήσει τον μετασχηματισμό στην εποχή του εξηλεκτρισμού».

Από την πλευρά του, ο Fati ανέφερε: «Νιώθω έντονα ότι εκπροσωπούμαι από μια νέα, δυναμική, σπορ μάρκα όπως η Cupra, η οποία στοχεύει να είναι αντισυμβατική, με διακριτικό και προοδευτικό στυλ. Το όραμά της για υψηλές επιδόσεις αντικατοπτρίζει την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα είναι επιτυχημένη. Ανυπομονώ να συμμετάσχω ενεργά στα μελλοντικά έργα της μάρκας και σύντομα να οδηγήσω τα αυτοκίνητά της».

Ο Ansu Fati, που πρόσφατα έλαβε το βραβείο NXGN 2021, ως ο καλύτερος έφηβος ποδοσφαιριστής στον κόσμο εντάχθηκε στην ομάδα νεαρών πρεσβευτών της Cupra, όπου ήδη βρίσκονται οι κορυφαίοι παίκτες padel στον κόσμο, Alejandro Galán και Ariana Sánchez και ο οδηγός αγώνων Mikel Azcona.

Κατά την επίσκεψή του στο Ciutat Esportiva Joan Gamper, ο Fati είχε τη δυνατότητα -όπως και ακόμη 18 ποδοσφαιριστές της FC Barcelona- να διαμορφώσει το προσωπικό του Cupra Formentor.

Το διαφημιστικό της καμπάνιας “Going Forward”, ολοκληρώνεται με την εμφάνιση του Cupra Born, που αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλα της ισπανικής μάρκας επιδόσεων και θα λανσαριστεί στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Υπενθυμίζουμε, ότι  η Cupra λανσαρίστηκε το 2018 ως ανεξάρτητη μάρκα σπορ και το 2020, σημείωσε 27.400 πωλήσεις, αριθμός που αποτελεί αύξηση κατά 11% σε σύγκριση με το 2019.

Δείτε το video με τον Ansu Fati στο πλαίσιο της καμπάνιας Going Forward

 

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα