Αλήθεια είναι!

Ζήσε τη στιγμή και δεν είναι όνειρο. Το Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC, με ημερομηνία και μάλιστα για δύο χρόνια. Έργο ανθρώπων και όλη αυτή η προσπάθεια έχει ονοματεπώνυμο. Την πιστώνουμε στον Λευτέρη Αυγενάκη, τον υφυπουργό Αθλητισμού. Άκουσε με προσοχή την ιδέα-πρόταση του αιρετού προέδρου της ΟΜΑΕ το 2019, Δημήτρη Μιχελακάκη, συνεργάστηκε με Έλληνες διεθνείς σε σχέση με τη διεκδίκηση και την οργάνωση, αξιοποίησε το αισθητήριο του Νικόλα Κερερέ -δίπλα του, κερί αναμμένο- και ο φάκελος-όραμα με πάθος και έμπνευση, έφτασε στον Πρωθυπουργό.

Όταν ο Μητσοτάκης

πιστέψει, το παίρνει πάνω του, βγαίνει μπροστά και όλο αυτό γκρεμίζει κάστρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα πείτε “Covid”. Απαντάμε, τώρα η ποτέ, με γεγονός πως το θέλουμε, το έχουμε ανάγκη ως χώρα το μεγάλο γεγονός. Θέλουμε να επικοινωνήσουν τη χώρα μας με περηφάνια, χωρίς ρίσκο, καταθέτοντας και το savoir faire ως πρωταγωνιστές.

Οδηγό Παγκόσμιο Πρωταθλητή ακόμα δεν έχουμε. Διαθέτουμε όμως οργάνωση τέτοιου επιπέδου που μάλιστα εργάζεται με τον έντιμο τρόπο. Σπάνια, πολύ ειδική συμπεριφορά, με ευαισθησία όπου απεικονίζεται η επαγγελματική συνέπεια που διακρίνει τους Έλληνες οργανωτές. Άλλωστε, οι ειδικοί που λάμπουν αποτελούν πλειοψηφία στην αρμόδια Οργανωτική Επιτροπή, που κλήθηκε να διαχειριστεί τη βαριά φανέλα.

Το μέγεθος της προσπάθειας απεικονίζεται στην ανακοίνωση του Έλληνα Πρωθυπουργού, που δε μάσησε και βγήκε στα διεθνή Μέσα, ανακοινώνοντας το γεγονός με τον τρόπο που εμπνέει. Όπως το έκανε στο σωστό χρόνο και ο συνεργάτης του, “Υφυπουργός των ελληνικών αγώνων” σε Παγκόσμιο πλέον μέγεθος, που άλλωστε έχει και τη συνολική ευθύνη.

Συγκλονιστική εξέλιξη που περιορίζει τους πόνους και της ψυχής τέτοια εποχή. Ό,τι σκοτώνει τη μιζέρια που χαρακτηρίζει κάποιους στην πολιτική και στα social media.

Κάποιες μεμονωμένες φωνές που όντας απούσες αδυνατούν να διαχειριστούν την επιτυχία - υπόθεση όλων των Ελλήνων.

Το Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC, ό,τι μας ενώνει

Καλή επιτυχία στα στελέχη της οργάνωσης, στον Έλληνα κριτή που θα κάνει τη διαφορά και στους Έλληνες αθλητές, με γεγονός πως ούκ εν τω πολλώ το ευ. Πάμε τέρμα γκάζι._ Στρατισίνο

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα