Σειρήνες από PL για το μεγάλο αστέρι της Γαλατασαράι, ενεργοποιείται άνθρωπος κλειδί για το deal

12:23 10/8/2023 - Πηγή: Contra

Τον ποδοσφαιρικό πλανήτη έχει τρελάνει με τις μεταγραφές της η Γαλατασαράι στην καλοκαιρινή περίοδο αποκτώντας μεταξύ άλλων τους Μάουρο Ικάρντι, Ανχελίνο, Σεντρίκ Μπακαμπού και Τετέ.

Η τουρκική ομάδα είχε δείξει ήδη από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τις διαθέσεις της, κάνοντας δικό της τον Νικολό Ζανιόλο αντί του ποσού των 15.000.000 ευρώ.

Ο Ζανιόλο αποτελεί ένα από τα μεγάλα αστέρια της Γαλατά και παρά τους μόλις έξι μήνες στην ομάδα, μόνο απίθανο δεν μοιάζει να αποχωρήσει άμεσα για λογαριασμό συλλόγου της Premier League.

Ο λόγος για την Άστον Βίλα η οποία έχει στα ραντάρ της τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του με την συνδρομή και του αθλητικού διευθυντή της, Μόντσι,ο οποίος γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο Μόντσι είχε βοηθήσει το 2018, ως αθλητικός διευθυντής της Ρόμα τότε, στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζανιόλο από την Ίντερ στην ομάδα του Μουρίνιο.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς απαιτήσεις της Γαλατά, με τον Ζανιόλο να ξεκαθαρίζει σε παλαιότερες δηλώσεις του πως θέλει να αγωνιστεί στο άμεσο μέλλον στην Premier League.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Κελαϊφί κάνει χουνέρι επιπέδου Εμπαπέ στον Βεράτι

Απαράδεκτος Γκρίλις: Εμπόδισε την διέλευση ατόμων με ειδικές ανάγκες για να παρκάρει την λαμποργκίνι του

Η Λειψία τα "τσέπωσε" από Γκβάρντιολ και ολοκληρώνει σπουδαία κίνηση

Keywords
Τυχαία Θέματα