"Ναυαγεί" η μεγάλη ανταλλαγή μεταξύ Τσέλσι και Γιουβέντους, ο λόγος

08:55 10/8/2023 - Πηγή: Contra

Να βρει ομάδα θέλει πάση θυσία ο Ρομέλου Λουκάκου καθώς δεν υπολογίζεται από την Τσέλσι, δείγμα και της πρόσφατης κίνησης των μπλε να μην τον συμπεριλάβει στη λίστα με τα επίσημα νούμερα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το τελευταίο διάστημα διεξάγονται συζητήσεις ανάμεσα στους μπλε και την Γιουβέντους ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Λουκάκου με τον Βλάχοβιτς.

Η Γιουβέντους φέρεται πως ζήτησε

την ανταλλαγή των δύο παικτών και 40.000.000 ευρώ προκειμένου να πει το πολυπόθητο "ναι". Από την πλευρά της η Τσέλσι ενώ μπήκε στη διαδικασία κατάθεσης πρότασης, άλλαξε γνώμη και πλέον το συγκεκριμένο deal ναυαγεί.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, λέγοντας μάλιστα πως η αγγλική ομάδα θα εξετάσει και άλλες επιλογές για την παραχώρηση του Λουκάκου, με την Σαουδική Αραβία να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ζητώντας και ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ, παρόλο που ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Βλάχοβιτς και θεωρεί πως ταιριάζει στα "θέλω" του.

Θυμίζουμε πως ο Βέλγος επιθετικός φέρεται πως έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την "Μεγάλη Κυρία", κάτι που ξενέρωσε σε μεγάλο βαθμό την Ίντερ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γαλατασαράι, μεταγραφές: Συνεχίζει τον χαβά της, ενεργοποιεί κι άλλο μπαμ αξίας 25 εκατ.

Στα χνάρια της Γαλατασαράι η Φενέρ: Ολοκληρώνει το deal με την αποκάλυψη του Μουντιάλ

Η Τσέλσι πάει να "αρπάξει" τον πρώτο στόχο του Κλοπ για την μεσαία γραμμή

Keywords
Τυχαία Θέματα