Μονφίς: “Ήμουν ήρεμος και είχα τις πιο απλές επιλογές”

Τη 2η διαδοχική του νίκη στο Masters του Τορόντο πέτυχε ο Γκάελ Μονφίς, που μετά τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς αποκλείει και τον Στέφανο Τσιτσιπά, και προκρίθηκε στον 3ο γύρο της διοργάνωσης συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στις on court δηλώσεις του, ο ο 36χρονος Γάλλος μίλησε για το πως κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον No4 του κόσμου, αλλά και το πως κατάφερε να δώσει διάρκεια στο κυριαρχικό του παιχνίδι.

“Ήξερα ότι ο Στεφ είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ότι θα προσπαθούσε να κυριαρχήσει με τα χτυπήματά του. Προσπάθησα να βάλω πολλές μπάλες  μέσα, να

έχω χτυπήματα πολύ δυνατά, και να μην τον αφήσω να βρει ρυθμό. Νομίζω ότι τα κατάφερα καλά”.

“Είναι πάντα το ίδιο. Έπρεπε να μείνω νοητικά ήρεμος, και να επιχειρώ τις πιο απλές επιλογές”, είπε ο Μονφίς πάνω στις αποφάσεις του προς το φινάλε του αγώνα.

“Ίσως να… παρά… ήμουν απλοϊκός στο πρώτο match point, γιατί θα μπορούσα να πετύχω ένα ακόμα δυνατό forehand, αλλά ο Στέφανος το έκανε πριν από μένα.

Για να είμαι ειλικρινής, προσπάθησα απλώς να είμαι ψύχραιμος και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που έκανα όλη την ώρα του αγώνα με επιτυχία. Χωρίς πανικό, κατά κάποιο τρόπο”.

The post Μονφίς: “Ήμουν ήρεμος και είχα τις πιο απλές επιλογές” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα