Ρεάλ: Το σχέδιο των Μαδριλένων και η κομβική ημερομηνία στην υπόθεση Εμπαπέ

10:52 12/9/2023 - Πηγή: Contra

Στην Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει την καριέρα του για άλλη μία χρονιά ο Κιλιάν Εμπαπέ, παρά το γεγονός πως όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να ανανεώσει τη συνεργασία του με την γαλλική ομάδα.

Ο Κελαϊφί τον έθεσε μέχρι και εκτός ομάδας εξαιτίας της άρνησης του για ανανέωση του συμβολαίου του, με τους δυο τους τελικά να φέρεται πως τα βρίσκουν με την... υποχώρηση ύψους 100.000.000 ευρώ που εκάνε ο Γάλλος σταρ.

Η Ρεάλ παρακολουθεί στενά

τις εξελίξεις και ετοιμάζει το τελειωτικό της χτύπημα προκειμένου να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Γάλλου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η καταλανική SPORT, οι Μαδριλένοι ετοιμάζουν το χτύπημα τους στις 2 Ιανουαρίου, όταν και ο Εμπαπέ, όντας 6 μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, θα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Ρεάλ γνωρίζει καλά πως σε περίπτωση που καταθέσει επίσημη πρόταση από τώρα στον Εμπαπέ κινδυνεύει να διωχθεί νομικά από την Παρί γι αυτό και προχωρά σε προσεκτικά βήματα, όντας πάντα σε επικοινωνία και με την μητέρα - μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Πάντως, οι Μερένχες ήταν θετικοί στην αγορά του Εμπαπέ από την Παρί και το φετινό καλοκαίρι αλλά αναγκάστηκαν να πατήσουν φρένο εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων ύψους 200-250 εκατομμυρίων της γαλλικής ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Με εντολή Τεν Χαχ πάει για ελεύθερο εξτρέμ στο... παρά πέντε

Ρεάλ: Ο Κουρτουά άρχισε τη δουλειά, ανέβασε βίντεο με το σκληρό πρόγραμμα αποκατάστασης

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση deal ύψους 75.000.000 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ, Μαδριλένων, Εμπαπέ,real, madrilenon, ebape