Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Με εντολή Τεν Χαχ πάει για ελεύθερο εξτρέμ στο... παρά πέντε

09:15 12/9/2023 - Πηγή: Contra

Σε μία κίνηση - έκπληξη είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η DailyMail, ο Έρικ Τεν Χαχ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ανουάρ Ελ Γκαζί καθώς πλέον εκτός από τον Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος είναι εκτός πλάνων λόγω αγωνιστικής νοοτροπίας, στον πάγο βρίσκεται και ο Άντονι μετά από τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας

για κακοποιητική πράξη σε βάρος της συντρόφου του αλλά και τριών ακόμα γυναικών.

Ο Ελ Γκαζί αποχώρησε πρόσφατα από την Αϊντχόφεν και πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση ομάδας, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως το προηγούμενο διάστημα είχε στα χέρια του προτάσεις και από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας,ενώ φέρεται να ακούστηκε και για την Ελλάδα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση στον παίκτη αλλά αν η Γιουνάιτεντ τον προσεγγίσει θεωρείται δεδομένο πως θα καταφέρει να τον κάνει δικό της.

Αν τελικά το deal ολοκληρωθεί θα πρόκειται για τον τρίτο προορισμό του Ελ Γκαζί στην Αγγλία μετά από τις Άστον Βίλα και Έβερτον.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση deal ύψους 75.000.000 ευρώ

Ο Λουκάκου πολεμάει εκ των έσω την Τσέλσι: Απέτρεψε σούπερ ταλέντο να πάει στους "μπλε"

Συνεχίζεται το σίριαλ με Πογκμπά, τι είπε η μάνατζερ του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τεν Χαχ,mantsester giounaitent, ten chach