Ρεάλ: Ο Πέρεθ ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Χριστουγεννιάτικο δώρο του στους φίλους των Μαδριλένων

11:18 16/12/2023 - Πηγή: Contra

Την απόφαση να κρατήσει στη τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης τον Κάρλο Αντσελότι έχει πάρει ο Φλορεντίνο Πέρεθ και σύμφωνα με την MARCA, οι δύο άνδρες θα συζητήσουν τις επόμενες μέρες για να κλειδώσουν το deal.

Ο πρόεδρος των Μαδριλένων έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Καρλέτο και θεωρεί πως έχει ακόμη να προσφέρει πράγματα στον σύλλογο γι αυτό και ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ιταλός τεχνικός

έχει δηλώσει αρκετές φορές πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στη Ρεάλ παρά τις κρούσεις από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας οποτέ πλέον η υπόθεση έχει τυπικό κυρίως χαρακτήρα.

Ούτως ή αλλως, οι Βραζιλιάνοι φέρεται πως πλέον έχουν αποσυρθεί τελείως από τη διεκδίκηση του Αντσελότι καθώς παρελθόν από την προεδρία της Ομοσπονδίας αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες ο Εντνάλντο Ροντρίγκες ο οποίος και ήταν ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της εποχής Αντσελότι.

Αν το deal δεν προχωρήσει, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να συμβεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των μερένχες είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα