Κωνσταντέλιας: Ησυχία στον ΠΑΟΚ, αλλά κάτι κινείται….

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κάνει εξαιρετική σεζόν. Κυρίως όμως αφήνει αποτύπωμα πλέον στον ΠΑΟΚ με όσα πράττει εντός αγωνιστικού χώρου. Ακόμα κάτι πραγματικό δυνατό σε πρόταση δεν έχει έρθει στη Μικράς Ασίας, αλλά κοντά είναι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο νεαρός άσος, έχει αρχίσει τη σεζόν όντας πραγματικά ασταμάτητος όταν αγωνίζεται τόσο στη Stoiximan Super League, αλλά και το Conference League,

όπου ο ΠΑΟΚ κάνει μία τρομερή πορεία.

Πάμε στο δια ταύτα. Είναι σίγουρα πλέον το πιο hot ποδοσφαιρικό prospect στα μέρη μας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, αφού αυτά που κάνει έχουμε πολύ καιρό να τα δούμε από Έλληνα παίκτη.

Σε σημείο που δεν πρόλαβε να κλείσει τα 20 χρόνια ζωής και ήδη υπέγραψε με χορηγό (σ.σ.: Novibet) και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Είναι ενδεικτικό ότι την ώρα που… μιλάμε η φανέλα του στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ να είναι η πιο δημοφιλής και ο μικρός πραγματικά λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Ο μπαμπάς Βασίλης, όμως, σε συνεργασία με τον ατζέντη του στα πέριξ της Τούμπας έχει αρχίσει την προετοιμασία με φόντο το καλοκαίρι, εκεί που πρέπει να κάνει ο 20χρονος το επόμενο βήμα.

Ασχέτως που μερικές φορές γκρινιάζει μια και ο κόουτς, Ραζβάν Λουτσέσκου επιλέγει τον Μουργκ αντί του λεγάμενου.

Το ζητούμενο είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί μνηστήρας επιπέδου για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, που θα κάνει τη διαφορά και θα… ξεφύγει για να τον αποκτήσει.

Εννοώ με το ανάλογο «πορτοφόλι». Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η κυρία Γκοντσάρεβα! Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως είναι και η αλήθεια. Διότι, ολοένα το επόμενο διάστημα ίσως να σαλέψει κάτι καλό. Κάτι πολύ καλό.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα