Ολυμπιακός: Σίγουρος για το Final 4 ο ΜακΚίσικ (video)

Ο Αμερικανός παίκτης των Πειραιωτών τόνισε πως δε φοβάται καμία ομάδα στη φετινή διοργάνωση, ενώ παράλληλα μίλησε και για την εντός έδρας ήττα από τη Βαλένθια. Ο ΜακΚίσικ μίλησε στο «Amerikanos24». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ήττα από τη Βαλένθια: «Δε σκοράραμε πολλούς πόντους. Υποθέτω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα. Δε νομίζω ότι πραγματικά εκτελέσαμε το σχέδιο το σχέδιο του προπονητή για το πώς ήθελε να παίξουμε. Αυτό φαίνεται να είναι μια τάση, αλλά ο προπονητής πάντα βρίσκει τη λύση. Οπότε δεν ανησυχώ».

Για

το που κρίθηκε το ματς και τη συνέχεια: «Η Βαλένθια είναι ομάδα που προστατεύει το ζωγραφιστό. Απλά δε βάλαμε τα σουτ. Είναι τόσο απλό κάποιες φορές. Υπάρχουν τα ψηλά και τα χαμηλά σε μια σεζόν. Αν κάνουμε 7/7 θα λένε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο».

Για την αυτοπεποίθηση του και την εμπιστοσύνη του προπονητή: «Προσωπικά, επειδή ξέρω πόσο σκληρά δουλεύω, δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Καμία ομάδα. Έχουμε φτάσει στο final-4 τις τελευταίες δύο σεζόν και πιστεύω ολόψυχα ότι ο προπονητής μας θα βρει τη λύση και θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε. Έχουμε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες οπότε ο προπονητής θα βρει λύσεις. Μόλις το κάνει, ο ουρανός είναι το όριο».

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα