Νέο Ηράκλειο: Συγκέντρωση ακροδεξιών οργανώσεων και κάλεσμα σε αντισυγκέντρωση – Κλειστοί οι σταθμοί Ηλεκτρικού και Προαστιακού

Σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Νέο Ηράκλειο καλούν σήμερα, Τετάρτη (01/11) στις 18:00 στην πλατεία του ΗΣΑΠ, φορείς και συλλογικότητες, κατά της πανευρωπαϊκής συνάντησης ακροδεξιών οργανώσεων στην περιοχή.

Οι ακροδεξιοί έχουν προγραμματίσει τη συνάντησή τους με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία των φρουρών των τοπικών γραφείων της Χρυσής Αυγής, Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη.

Τη

συγκέντρωση των ακροδεξιών καταδίκασε ομόφωνα και το Δημοτικό Συμβούλιο του Νέου Ηρακλείου ενώ για το συλλαλητήριο απευθύνουν κάλεσμα φορείς και συλλογικότητες της περιοχής καθώς και αντιφασιστικές συλλογικότητες και οργανώσεις της Αριστεράς.

Η ΕΛ.ΑΣ. από την πλευρά της, μέσω ανακοίνωσης απαγόρευσε κάθε συγκέντρωση “που ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στον νομό Αττικής από τις 6 το πρωί της 1-11-2023 έως τις 6 το πρωί της 2-11-2023”.

Κλειστοί οι σταθμοί Ηλεκτρικού και Προαστιακού
Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 1η Νοεμβρίου οι σταθμοί “Ηράκλειο” της Γραμμής 1 του μετρό (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος) και του Προαστιακού, όπως ανακοίνωσαν η ΣΤΑΣΥ και η Hellenic Train.

Και οι δύο σταθμοί ύστερα από εντολή της αστυνομίας θα κλείσουν στις 2 το μεσημέρι και οι συρμοί θα διέρχονται απ΄ αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση, ενώ θα επαναλειτουργήσουν με νεότερη εντολή της ΕΛΑΣ.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα