Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ δεν τον έβγαζε από την ενδεκάδα, αυτός τραυματίστηκε και τώρα "παγώνει" η ανανέωσή του

09:31 1/11/2023 - Πηγή: Contra

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει ο Άαρον Γουάν Μπισάκα και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" παρά τα 55.000.000 ευρώ που έβγαλαν από τα ταμεία τους για να τον κάνουν δικό τους, δεν βιάζονται ιδιαίτερα με την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, στο συμβόλαιο του Άγγλου δεξιού μπακ υπάρχει όρος που προβλέπει την επέκταση του μέχρι το καλοκαίρι

του 2025. Η Γιουνάιτεντ,παρά το αρχικό της πλάνο, το οποίο προέβλεπε την άμεση ανανέωση της συνεργασίας της με τον παίκτη, φέρεται πως αποφάσισε να περιμένει και να τον καλέσει για νέο συμβόλαιο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η κίνηση αυτή μόνο ασφαλής δεν είναι καθώς για τον ποδοσφαιριστή υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες, κυρίως προερχόμενοι από την Premier League.

Θυμίζουμε πως ο Μπισάκα πριν από τον τραυματισμό του ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο δεξί άκρο της άμυνας, υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαχ. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 5 συμμετοχές με μία ασίστ στο ενεργητικό του

Διαβάστε Περισσότερα

Ράμος: Άνοιξε και επίσημα την πόρτα για το come back αλλά δεν υπολογίζεται

Ο Ζιντάν αποκάλυψε τους λόγους που λέει "όχι" στην επιστροφή

Μάντσεστερ Σίτι: Οι Σαουδάραβες πολιορκούν τον Ντε Μπρόινε, αυτό το ποσό δίνουν στους "Πολίτες"

Keywords
Τυχαία Θέματα