Ρεάλ: Αυτός είναι ο μεγάλος αντίπαλος των Μαδριλένων στο "κυνήγι" του Εμπαπέ

14:01 13/6/2023 - Πηγή: Contra

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ και της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ο Γάλλος σταρ φέρεται πως έστειλε επιστολή στην ομάδα του όπου και υποστηρίζει πως δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του και επιθυμεί να παραμείνει ελεύθερος το 2024.

Η ξαφνική απόφαση του Εμπαπέ ταρακούνησε την Παρί η οποία του αντιπρότεινε είτε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο είτε να φέρει πρόταση

και να πουληθει άμεσα, με τις απαιτήσεις όμως του Κελαϊφί να είναι αρκετά υψηλές.

Όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι TIMES, πέρα από τη Ρεάλ, που είναι γνωστό πως θέλει να κάνει δικό της τον Εμπαπέ, με μεγάλο ενδιαφέρον τσεκάρει την περίπτωσή του και η Τσέλσι.

Ο Μπέλι έχει βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και δεν θα διστάσει να κάνει το ίδιο και για την περίπτωση του Εμπαπέ, αφού πρώτα βέβαια προχωρήσει σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών και εξασφαλίσει πως δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με το FFP.

Θυμίζουμε ότι προς πώληση από τους μπλε βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος πρόσφατα είχε ραντεβού βόμβα στο Παρίσι για να διαπραγματευτεί για το μέλλον του, ενώ την πόρτα της εξόδου βλέπουν και οι Πούλισικ, Ομπαμεγιάνγκ και Κόβασιτς.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Σκληρό πόκερ για Εμπαπέ, τόσα ζητά ο Κελαϊφί για να τον πουλήσει

Λουκάκου: Έκανε ραντεβού "βόμβα" στο Παρίσι και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του

Μπάγερν: Ο Νόιερ αποφασίζει και κρίνει το μέλλον του Ζόμερ

Keywords
Τυχαία Θέματα