Παρί: Πρόσφερε δύο παικταράδες στη Σίτι για τον Μπερνάρντο αλλά ο Πεπ είπε "όχι"

09:54 13/6/2023 - Πηγή: Contra

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στην Παρί Σεν Ζερμέν εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με την απόφαση του μεγάλου αστεριού της γαλλικής ομάδας, Κιλιάν Εμπαπέ να περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Η Παρί, πριν τις ανακοινωθούν οι σκέψεις του Εμπαπέ, φέρεται πως σχεδίαζε να προχωρήσει σε 7 μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να αλλάξει το αγωνιστικό της πρόσωπο αλλά και να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά των Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος.

Μεγάλος στόχος της γαλλικής

ομάδας είναι ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα και σύμφωνα με δημοσίευμα του FootMercato κατατέθηκε πρόταση από τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί στους "Πολίτες", η οποία δεν περιλαμβάνει χρήματα αλλά ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μέσο αναφέρει πως η Παρί πρόσφερε στη Σίτι τους Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Μάρκο Βεράτι για να κάνει δικό της τον Μπερνάρντο, με την Σίτι όμως να απαντά άμεσα αρνητικά καθώς ο Πεπ έχει στα βασικά του πλάνα τον Πορτογάλο και για την ερχόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Μπερνάρντο Σίλβα με τη Σίτι λήγει το καλοκαίρι του 2025, με τον ποδοσφαιριστή πλην της Παρί να βρίσκεται στα ραντάρ και της Μπαρτσελόνα, η οποία όμως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το FFP.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς επέλεξαν τον διάδοχό τους

Ρεάλ: Έκλεισε τον πρώτο φορ και στο βάθος... Εμπαπέ

Σίτι: Το αδιανόητο ποσό που θα βάλει στα ταμεία της μετά το τρεμπλ

Keywords
Τυχαία Θέματα