Πάει πάλι για επιθετικό η Γιουνάιτεντ που ορμάει στο αντίπαλο δέος του Χάρι Κέιν

11:44 9/12/2023 - Πηγή: Contra

Ευκαιρία είναι η τιμή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε τις ερωτήσεις για την περίπτωσή του. Σύμφωνα με τον Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, λοιπόν, οι Κόκκινοι Διάβολοι χτύπησαν την πόρτα της Στουτγκάρδης για ποιον άλλον; Τον Σερχού Γκιρασί.

Ο 27χρονος επιθετικός που βγήκε στον αφρό φέτος με την καταπληκτική σεζόν που διανύει στην Bundesliga (18 γκολ, 2 ασίστ) αποτελεί πόλο έλξης πολλών κορυφαίων ομάδων στην Γηραιά

Ήπειρο. Πέραν των γκολ, όμως, είναι και η τιμή του Γκιρασί που ολοκληρώνει το πακέτο και εκτοξεύει τη διάθεση των μνηστήρων να τον διεκδικήσουν.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής με την Γουινέα επιθετικός μπορεί τον Ιανουάριο ν' αποχωρήσει από το γερμανικό κλαμπ αντί 20.000.000 ευρώ, καθώς υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιό του το οποίο βάσει συμφωνίας εκπνέει το καλοκαίρι του 2026. Όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ τα δεδομένα που παρέθεσε ο Πλέτενμπεργκ έχουν ως εξής:

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία Ο παίκτης είναι ανοιχτός να μιλήσει με την Γιουνάιτεντ τον επόμενο μήνα, αλλά το βασικό του πλάνο είναι να παραμείνει έως το καλοκαίρι στην Στουτγκάρδη

Για την ιστορία θυμίζουμε πως το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγόρασε παίκτη για την επίθεσή της. Αναφερόμαστε στον Δανό, Ράσμους Χόιλουντ ο οποίος εντυπωσίασε στην Αταλάντα και με 75.000.000 ευρώ άρχισε να ζει τ' όνειρο της Premier League.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλιπς, Τσιγκρίνσκι και άλλοι πέντε που δεν μπόρεσε ο Γκουαρντιόλα να εκτοξεύσει

Η επιστροφή της Ζενίτ στις ακριβές μεταγραφές: Δίνει 18 εκατ. ευρώ για Βραζιλιάνο παικταρά

Μάντσεστερ Σίτι: 50.000.000 ευρώ για 29 ματς, μια συγγνώμη και ένα αντίο από τον Γκουαρντιόλα

Keywords
Τυχαία Θέματα