Μάντσεστερ Σίτι: 50.000.000 ευρώ για 29 ματς, μια συγγνώμη και ένα αντίο από τον Γκουαρντιόλα

09:57 9/12/2023 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Κάλβιν Φίλιπς δεν κατάφεραν να τα βρουν ποδοσφαιρικά. Το κλαμπ πλήρωσε τα 50.000.000 ευρώ στην Λιντς, ο προπονητής και ο παίκτης το προσπάθησαν ώστοσο μόνιμη θέση για τον διεθνή μέσο δεν βρέθηκε και έπειτα από 29 συμμετοχές όλες κι όλες με τη φανέλα των Πολιτών ο μίστερ ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν.

Φυσικά, ο Γκουαρντιόλα τελείωσε τον Φίλιπς εν μέσω

αποθέωσης χαρακτηρίζοντάς τον ως το τέλειο παράδειγμα προσωπικότητας και καλού χαρακτήρα. Τι γίνεται όμως από εδώ και πέρα για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή με τις 31 συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας; Μνηστήρες υπάρχουν.

Η Νιούκαστλ για παράδειγμα που ψάχνει παίκτη για να καλύψη τη συγκεκριμένη θέση αναμένεται να κινηθεί ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα και για την Γιουβέντους. Ο Φίλιπς βρίσκεται στο Έτιχαντ από το καλοκαίρι του 2022 ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2028 κάτι που δεν θ' αποτελέσει πρόβλημα ώστε να φύγει σε λογική τιμή το χειμώνα.

Θυμίζουμε πως και το προηγούμενο καλοκαίρι ο Κάλβιν Φίλιπς ήταν φευγάτος από την Σίτι αλλά απόφασισε να μείνει με τη συγκατάθεση του Πεπ για να παλέψει για τη θέση του. Εν τέλει η πορεία που χαράχτηκε έμελλε να είναι διαφορετική και η απόφαση που πάρθηκε για το "αντίο" είναι ξεκάθαρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα